Selasa, 1 April 2008

New Pc.....

.
hehehehhehehe nak citer pasal apa ye... apakah ini thread... ohhh just nak inform skrang aku sudah ada new pc.... only CPU aje baru... yang lain semua lama..... heheheh ni semua gara gara motherfucker aku crash... nak buat macam mana.... hehehehhe tapi mother board aku tu pun dah lama dah 4 ke 5 tahun dan... hehehhe normallah kan CPU..... so hari tu aku beli... so hari ni baru aku setup....


sambil sambil aku membuat partition.... hemmmm tak sangka lehh buat partition thru windows aje.... but coz time aku install OS aku just create satu partition untuk C aje..... lain biarkan... member aku kata lehhh buat thru windows nanti... so sambil sambil aku tunggu partition aku yang lain diformat aku pun membuat blog....

tu lahhh lama dah aku tak memblog guna pc... selalu guna laptop ajhe... hehehehhehe hemmm komputer aku yang lama tu... banyak kenangan.... sepanjang aku belajar Degree sampailah ke ACCP.... dan kini... setahun aku berkerja..... perhh lama tu... banyak dah jasa dia kat aku... komputer tu pun pemberian ayah aku... hehehehhe kenangan beb... tapi nak buat macam mana kan... dah rosak.... so kena lahh tukar beb...


hemmmm kenangan ngan pc lama aku ni... dah lahhh suka aku ajhe spray kan warna dia macam tu... actually warna asal Silver... hehehehe.... biasalahh ada ada aje aku nak buat.... gitulahhh citer pasal pc aku ni.... so akan ku simpan jadi kenangan... wahh.... hehehehhe.... well ni kalau ayah aku tau aku beli CPU baru... mau dia tanya aku macam macam.... tapi aku tak kisah... bukan ayah aku baca pun blog aku ni... huhuhuhuhu...

lagi pun aku skrang balik kg bawa laptop office.... so agak sukar untuk ayah aku tau... tapi tak tau lahh ada yang busy body... duk bercerita ngan ayah or mak aku... huhuhuhu..... normallah.... aku dah biasa dah benda benda ni... tak da hal nye.... heheheh apa kisah.... dah lahh tak ada idea nak merepek apa lagi... nanti continue next thread ye...

Redah Jerrr.......
.

5 ulasan:

sukahati berkata...

wooo....ppc glow in the darkk tuhhhh....ssh nk jumpe beb.....simpan2

HaZiFah berkata...

kalo mak aku...x kisah pn kalo nk tukar PC br ke..nk beli ke..sbb duit sdiri..pandai2 la nk banje cemner.Kan?

kunyeet berkata...

Mana pc aku?????????????

KeMatZ berkata...

sukahati.... banyak kenangan tu... heheheh dari jauh dah lehh nampak...

pza... tu lahhh normallah... aku ngan ayah aku kamcing... tau lahh aku cakap apa nanti... huhuhuhu who cares....

kunyeet.... pc ko dah ready... nanti nanti lahh aku bagi... seronok plak pakai LCD FLAT SCREEN 19inch..... ni yang nak angkat satu gak ni....

HaZiFah berkata...

ahahhaha...angakt zam jgn x angkat..hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin