Ahad, 27 April 2008

Davom Fun Bowl 2008.....

.
tadi aku sekali lagi terlibat dalam event bowling hehehehehe untuk fans club... kali Mila FC atau lebih dikenali dengan Davom yang menganjurkan event bowling buat kali kedua... dan kali ni berlangsung di Ampang Superbowl Times Square....


hemmmm seperti biasalahh aku duk main wakil EbiFC..... so kali ni EbiFC seperti biasa menghantar 3 team... hehehhehe team EbiFC1 diwakili oleh Dasrol, Ean, Pejal and Yus, manakalah EbiFC2 Pojee,Jas,Ika dan Aku dan team terakhir EbiFC3 diwakili oleh Hadek, Awie, Zakee dan Jaja....

Kali ni yang best nye kitorang 3 team ni tak dipisah kan seperti dalam event sebelum ni... so tadi memang seronok kitorang berentap... ala ala berentap each other gitu.... hehehhehe best best.... seperti biasa lahh main 3 games sorang....

credit to ezwan (click to fotopages)

so bila dah settle semua... dah 3 games kitorang berentap... so kini tengah menunggu keputusan... sebelum diumumkan keputusan... ada pelbagai games yang dorang sedia kan serta performance oleh si Mila... hemmmm so kitorang ni punya lahh letih menunggu bila result kluar... so duk possing ala ala bersantai tepi pantai gitu ramai ramai....


sementara tunggu result... aku malas nak layan games and performance tu... aku gi makan... jap kat tingkat 3... olehh kerana aku still lapar... hehehehhe then aku just pesan kat Pojee if result kluar sms aku.... so sempat aku habis makan Pojee inform result nak kluar dah....

then aku ngan ika naik balik dan tunggu result diumumkan.... wow team EbiFC 1 dapat no 9.... not bad.... so kitorang duk lah menunggu result.... hehehhehe nak citer memang menggembirakan kitorang bila result diumumkan.... EbiFC 2 iaitu team aku... dapat No 3 heheheh jangan marah... hehehhehe.....


well.... apa apa pun kitorang berpuas hati dapat no 3 kerana yang jadi juara memang otai punnn MawiFC 1 maaaa.. dorang ni semua player handalan... sejak dari mula aku join event bowling fc dorang mesti top 3 setiap event.... no 2 plak team Shawal FC.... cuma aku agak kesal... bila beza pin kitorang just beza aroun 10 pin aje....

tu lahh game kedua aku worst main.. down.. kalau aku maintai 150 sure no 2 kitorang.... ni 124pin.. apakah..... tapi tak apa... dah tak ada rezeki.. lagi pun team dorang ni semua diwakili player lelaki... dan dorang ni semua pun dah berpengalaman beb.... hehehhe ApaNakBuat... team aku baru nak belajar main ok... tak apa Pelan Pelan Kayuh....

Settle penyampaian hadiah semua kitorang pun beransur pulang....aku ngan team groupie sempat gi karaoke... dan unexpected... boleh tak berkaraoke sampai lebam... dari kul 4 petang sampai ke 9.30 malam dengan harga sorang rm30.... sampai suara aku pun dah tak ada ni... wahh letihnya... gitu lahhh citer pasal bowling tadi ok...

so aku letak result top 10 ok kat bawah ni.... hehehhe sebab hadiah dorang sediakan untuk top 10 ok... heheheheh

RESULT DAVOM FUN BOWL 2008

1. MAWI FC 1 - 2024
2. A GO GO - 1966
3. EBI FC 2 - 1957
4. ADAM FC - 1911
5. TOADACHI - 1874
6. FATIN FC - 1873
7. MAWI FC 2 - 1833
8. LUST SCULLY - 1831
9. EBI FC 1- 1830
10. DAVOM XS - 1807
18. EBI FC 3 - 1643



TakSangkaYe
.

2 ulasan:

awieworld berkata...

mak oi...jauhnyer kitorang...sebelum ni korang top 20...la nie kami plak ek...sampai hati..huhuuh'''


tahniah...tahniah....

aku pun hilang suara gak...semput dada aku...tp best...nanti g lagi yer...wah kah kah!!

lisa berkata...

tahniah ebifc's bowling team dgn ketua pasukannya kematz...muahhahah

btw jom pi karoake lai..huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin