Isnin, 7 April 2008

Lagu Tugasan Pelajar AF6 Minggu Keempat....

.
Yo.... kali ni satu pembaharuan aku nengok... dan aku pun still tak sure... but apa yang aku dengar... memang benar... di mana ada sorang pelajar akan menyanyi lagu baru... yang pada biasanya lagu baru akan dinyanyikan oleh FINALIST AF.... kali ni lain... so tahniah buat Stacy... coz dapat lagu baru... siapakah bertuah minggu depan plak ye... hehehehe so bawah ni senarai lagu tugasan minggu keempat

STACY - Cinta Terlarang (LAGU BARU)
NADIA - Mengapa Di Rindu (SALOMA)
RINA - Terbang Helang (SHARIFAH AINI)
SAIDA - Hati Kama (SITI NURHALIZA/NORANIZA IDRIS)

TOI - Lauk Ku Cukup Masin (SPIDER)
NUBHAN - Cinta Hampa (D'LLOYD)
RIZ - Marabahaya (POP SHUVIT)
STANLY - Kasih Tercipta (FAIZAL TAHIR)
ALIF - Come Out And Play (OFFSPRING)
FAISAL - Joget Bunga Melati (HALIL CHIT)

Layan.....
.

3 ulasan:

sky berkata...

encik kematz, pic no 3 tuh, yg comel montel dok tengah tuh fan jugak ke? ex-UPM tuh kan? :D

KeMatZ berkata...

yupz.... itu lahhh orang kuat FC..... hehehehhe tak ada dia tak gerak FC ni... wakakakka.... yupz dia x-upm

awieworld berkata...

salam kematz...

thnks aku add ko ke blog aku...ok...

kontek2la aku...amik no aku kat hadek...

papapun,,, wachaaa....(ni pun trademark aku)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin