Sabtu, 26 April 2008

Bowling & Lepak At Nailis Ampang

.
hemmmm.... thread kali ni aku nak citer pasal bowling n lepak kat Nailis.... hehehehehe actually ahad nanti kitorang ada tournament bowling Davom Open... so tadi.... mean Jumaat Malam.... aku ngan member member aku... gi lahh ala ala test lane times square gitu....

hemmmmm biasalahhh kitorang memang macam tu pun... before tournament... ala ala mai sehari sebelum try lane ok ke tak... tapi main hampeh juga... beria ajhe lebih.... hehehhehe tengah duk training perasan gak budak budak Davom... ada yang training... heheheh skali nengok memang dorang ada kan... ala ala deal ngan pihak penganjur untuk ahad ni nanti...

damm... kantoi gitu ok.... Si Judd pun ada mai.... harus dia kata kitorang ni beria ajhe berlatih... tapi aku memang kena training pun coz tak terror ok lain lahh Judd hari tu dapat top 10 dalam Mawifrenz open... huhuhuhuhuh.....



hehehhe seperti biasalah.... sambil main bowling kitorang sempat lai possing bagai... hehehehhe maklumlahh kitorang semua ni bukan saje suka main bowling... tapi kitorang pun suka beraksi depan lens camera.... nak nak kalau ada photographer pro kitorang... si ALENG.... harus posss baikkk punyaa..... (pinjam ye... sure nanti ada complete guna tagline dorang)...


around kul 11 kitorang settle.... then calling anohter group yang gi menlihat final The CLEO 50 Eligible Bachelors 2008 di mana si EbiKornelis merupakan one of finalist.... hehehhehe so dorang pun dah habis gak event tu... so weols semua set jumpa lepak at Nailis Ampang....

jumpa kat Nailis..... tak sangka si Ebi pun turut join... ialah kira dia nak meraikan kejayaan dia.... walaupun dia tak menang apa hadiah utama... atleast si Ebi ni tak balik tangan kosong.... dia tetap menang satu anugerah... apa ye dia menang... jap....


hemmm... dia menang MOST ADVENTUROUS BACHELOR..... hehehhe tahniah lahh dari aku ye Ebi... sorry lahh tadi tak join support ko kat Zouk... heheheh coz aku training bowling untuk FC ko gak nanti ahad ni kan... hehehehhe cehh alasan baik punya (opss terguna lagi....)


seperti biasa aku kat Nailis order menu.... seperti biasa Sardine Fried Rice.... hemmm tapi apa aku nak cakap Nailis Ampang nye Sardine Fried Rice is more better than Nailis Uptown... hehehhe betul lahhh member member aku pun kata gitu... tak caya gi try test ok....

so sambil makan... sambil borak borak... sembang sembang everything semua.... around kul 1 lebih macam tu... semua dah letih muka dah toye semua... apa lagi beransur blahh lahhh... hehehehhe sebelum balik sempat gak kitorang snap ramai ramai bersama EbiKornelis... hehehehe......


heheheh gitulah kekdahnye.... ApaNakBuat..... hehehhehe so semua pun balik lahh rumah masing masing... so nanti gitu lahhh nanti aku citer lagi ye lain topic lain thread... hehehehe no idea... aku pun dah ngantuk... gigi sakit... jap lagi aku nak ke dentist..... hopefully dia tampal aje lahh ye... hehehehhe

TakSangkaYe.....
.

2 ulasan:

lisa berkata...

mmg sardine fried rice nailis ampang lai sodap dari nailis uptown...nyum..nyum....

sRi IzYan berkata...

ahahah..iols nye gambar sume gelap cam anak keling....haiyooo....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin