Ahad, 13 April 2008

Lepak at SS2

.
settle ajhe event bday party tadi... aku ngan aleng pun shoot balik semula ke PJ... tiba tiba teringin nak lepak mengeTEH.... wahhh kat mana aleng tanya... aku jawab ntah... oleh kerena nak lepak minum area rumah aku ajhe.. so set kat Murni.... hehehehhe

sampai ambil order... but kali ni aku blur sikit ngan pelayan dia ni.. tak tau kenapa.... si aleng ni nak order Chocolate Banana Shake.... tiba tiba dia kata benda tu take time nak buat... aku agak blur... then aku tanya... tak leh buat ke tak ada... dia kata ada cuma take time.... apakah... dah memang kitorang nak order benda tu.. buat ajhe lahh....

hemmm ke dia sajhe ajhe buat buat lama nak buat benda tu.... aku plak tiba tiba teringin nak pekena air durian belanda... so minat blanded nye... hemmmm tapi memang betul pun Chocolate Banana memang take time nak buat... hehehehehe so bawah ni minuman yang kitorang order....


sambil borak borak ngan aleng... tiba tiba mata aku ni duk nengok ajhe makanan lalu depan aku... pelbagai jenis... dan ada satu meja tu duk makan chicken chop... tiba tiba aku pun teringin nak order... apa lagi... panggil pelayan..... and order menu macam meja sebelah... heheh Black Paper Chicken Chop Sizzling.... betul ke aku tulis tu... what eva....


hambek ko.... siap ada cheese bagai.... nak kata sedap... hemmm pada aku... better lagi Steven Uptown lagi... but dianya ni meriah lahhh... hehehehhe chesse dia membuatkan aku muak lahh plak.. tapi aku berjaya gak habiskan heheheheh..... so gitulahh lepak sampai kul 8 malam apa lagi... balik lah rumah... esok kerja ok... so layanz....

Tak Sangka Ye
.

2 ulasan:

hazifah berkata...

Black Paper Chicken Chop Sizzling hohoho nmpk sodap.Biler nk banje aku?

KeMatZ berkata...

memang sedap... dan layan..... aku tak ada hal.... dekat ajhe ngan area rumah aku... heheheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin