Jumaat, 18 April 2008

Ku Sangka Dapat Lepaskan Stress.....

.
Apakah thread ni...... hemmm actually hari ni mean tadi lahh... aku agak stress ngan task aku... tak tau kenapa.... ada satu tu hampir berjaya sekali check.... macam something tak kena.... arrrgghhhh tension.....


tiba tiba aku agak stress dan try to release tension aku... call member mentari.... ajak main bowling.... then after that layan CONGKAK..... hemmmm walaupun aku pada mulanya rasa nak join team lepak pekena poppiah basah kat kedai parent Redah Jerrr... tapi aku rasa stress so tak dapat nak join... sorry geng...
.

then around kul 8.30 aku ke mentari pickup dorang... so naik jap rumah dorang.... ambil sourvineer dari si Khai.... yang baru balik dari Dubai.... hehehehhe thanx khai ..... nak tau dia bagi apa.... ni dia aku tepek gambar nye.... huhuhuhuhu....... thanx KHAIRUL....


then around kul 9 gerak... sampai kat Sunway... terus gi ambil ticket wayang dulu... wayang kul 1120malam... hemmm so pi dulu pekena bowling.... nengok nengok full... ada tournament rupanya... kul 10 baru clear.... so apa lagi.. lepak melantak kat cafe bowling tu lahh... sebab nengok time pun tinggal 30minit nak kul 10malam...


settle makan... main bowling... main 2 games.... dammit... ingat nak release tension aku... tapi aku makin stress.. bila... balingan aku tak menjadi... aku still tak dpat sentuhan spinner tu lahh... what tha hell.... lahhh... kena training lagi lahhh ini macam.... main punya main... jam dah 1120 malam... damm it.... CONGKAK...

then settle berlari bagai... ngan beg bowling nak letak masuk dalam kereta.... dah macam xplore race.... so aku ngan khai gi letak barang... Shah and Wahab.. gi beli popcorn... dah berlari bagai... sampai nengok dorang still beratur beli popcorn... so sempat aku poss depan poster CONGKAK...


masuk dalam wayang... cerita dah start... nengok nengok dorang dah sampai kat rumah kampung tu.... damm.... so miss tak tau berapa minit.... so layan lah cerita ni.... hemmmmm so conclusion yang aku lehhh cakap... pasal CONGKAK ni.... hemmm still tak sehebat citer JANGAN PANDANG BELAKANG.... tak tau kenapa....

aku tak nak tipu lahh JPB aku nengok 5 kali ok kat wayang... hehehhe hemmmm ntah lahhh.... maybe CONGKAK ni aku tak terpikirlahh nak nengok lagi... maybe just beli DVD... and layan sorang sorang... hehehehhe.... cerita dia ok lahhh.... apa yang aku kata tak sekuat JPB..... dah lahh aku agak tension ngan environment kat wayang tu...

ingat nengok kat SUNWAY.... tak lah macam layan kat KLANG... tapi sama ajhe... hemm apa lehh buat... bak kata member aku dulu.. time aku nengok resident evil aku pun buat lawak bagai... wakakka... tapi aku tak ada lahh siap nak bercerita kena histeria zaman sekolah lahh.... apa lahh... kadang kdang aku nengok citer CONGKAK ni macam layan senario or scary movie.... tido bertiga pun leh satu panggung tergelak... apa kah..

so apa apa pun... aku tetap syorkan lahh korang gi layan citer ni... but tak yah lahh percaya ngan satu statement yang mengatakan ticket sold out... or fully book.... hehehhe semua tu karut... aku dapat ajhe book online... hehehehhe..... so kalau siapa nak gi... aku rasa lahh syorkan.. layan kat TIMES SQUARE.... MIDNIGHT..... ehheheheh sebab aku rasa situ tak ramai... orang yang akan menjadi penglipur lara... hehehhehe

ok lahh aku dah ngantuk.... nanti continue lain...

TAK SANGKA YE....
.

3 ulasan:

sukahati berkata...

aku nk tgk LOVEEEEEEEEEEEEEEE... :D

kHai berkata...

hehe.. penat jer kita berlari bagai.. turun 1 kg aku mlm tu sbb berlari nk tgk congkak.. hmmm
ekceli aku ade belikan ko souvenir len.. tp aku lupa nk bg mlm tu.. haha sbb maybe bila tgk ko aku cuma igt coke tu jer.. aku nk tgk LOVE pasni.. pastu APA KATA HATI.. nk tgk Raja Farah.. mesti best.. huhu

Miko Yamaguchi berkata...

congkak ngeri gila wa cakap lu tapi banyak sangat kesan grafik la...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin