Jumaat, 12 April 2013

Asrama by Muhammad Fatrim

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak citer pasal buku yang aku baru baru jer grab ... dammed katanya risau tak tau bila aku akan boleh baca dengan kesibukan diri ... hahahahha 

tapi serius memang unplan pun ... time aku dah bosan and serabut kat office terus decide balik umah ... sampai umah tup tup internet down ... so tak tau nak buat apa ... terus baca buku ASRAMA hasil penulisan Muhammad Fatrim keluaran FIXI :D


dan paling best ... pasal buku ni gak aku dengan slumber masuk office lambat ... hahahahha coz aku baca separuh malam then tido kemudian awal pagi time waktu kebiasaan aku gi kerja aku duk layan baca novel ni ... tup tup habis ... vollehhh :D

so setelah selesai baca telaah bagai ... aku lehh ratekan buku ni 3.6 dari 5 .... ni pada penilaian aku lahh ... aku kurang pasti kalian di sana macam mana kan ... cuma ialahh buku ni membuatkan ko tak sabar sabar nak tahu ending dia apa ... dan bila tahu .... erkkkkkkkk :-SS

so pada kalian yang ingin tahu lebih lanjut ... sila dapat dengan segera buku ni ... risau gak kalau ianya kehabisan ... dan rasa tak berapa nak rare kalau dapat cetakan yang kedua or seterusnya ... ehhh motip tetiba masuk bab bab rare ni ... =))

so gitulahhh kisah untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

** Aku Tak Akan Mati Kerana Esok Hari Jadi Aku .....

TakSangkaYer ...:-t
.

4 ulasan:

layar_lara berkata...

pantass....^.^

endingnya errkkkkk tu semacam choiii jee...:D

KeMatZ berkata...

hahahah

tak lahhh choii sangat cuma ... hemmm ko baca jer lahhh hahahahah :P

Muhammad Fatrim berkata...

Terima Kasih sudi habiskan bacaan ASRAMA. Senyum sokmo baca review awak. :d

KeMatZ berkata...

ops .. terima kasih kerana sudi drop comment kat sini ...

teruskan berkarya ... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin