Sabtu, 16 Februari 2013

lepaking with x-colleague

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak sembang pasal makan makan ... ntah macam mana time kitorang tengah masih lepak berkerja tup tup si x-colleague kitorang si Afni roger ajak lepak ... so kebetulan kitorang ramai yang stayback ... so kluar rehat and set lepak kat Nara Tomyam ... :D



hahahaha tak bleh blah si Afni belum sampai sebulan tinggalkan AntaraBandar dah rindu ngan kitorang semua ... hahahaha tapi apa ada hal ... ko pun masih lagi menetap area sini kan ... so tak ada masalah nak lepak lepak ngan kitorang ... nak nak kalau ko yang open table lagi kitorang suka ... :P

menu kat Nara Tomyam ni not bad gak ... terangkat juga dibuatnya ... sup ngan tomyam dia ... perhhhh ehhh sempat plak aku duk promote NaraTomyam ni ... hahahah :D

so gitulahh kisahnya ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... pada Afni ... if ko nak ajak lepak lepak belanja makan makan dont worry ko roger jer ... confirm kitorang semua ON ... ;)

TakSangkaYer .. :-t

1 ulasan:

layar_lara berkata...

trasa comel aku di situ...!! :P terliuq sup tulang weyyhhh...^.^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin