Khamis, 7 April 2011

membowlingkan diri ....

.
memandangka tadi our President and the geng berjaya memproposed event bowling untuk sport club AntaraBandar .... ntah tak semena mena 3ladies ni ajak gi membowlingkan diri volleh .... ;))

kebetulan plak si CikNor & Fitri menggedik tak gi part time malam tu .... so depa beria ajak training bowling ... gigih kan .... so setelah difikirkan time minum petang finally try ajak Farid sekali so decide ON ... balik office kasi settle apa yang patut then around kul 9 lebih shoot ke Ole Ole Shah Alam ... :)


hemmm kitorang sampai memang tengah full house so duk melepek dulu tunggu lane ... time tunggu tu belum apa apa si Fitri dah jadi choii di mana boleh plak dia percaya kata aku ni yang kononnyer si AbeIse nak join .... gilor ke apa dah tentu AbeIse tu kerja malam wakakkakaka ;))

serius .. tak pasal pasal kitorang berlima tapi leh tempah lane untuk 6 orang bowlers ... wakakakak so bowlers ke 6 kitorang gelarkan CHOIII wakkakakaka .... main seorang dua frame .... aku biasa lahh dah berzaman tak membowlingkan diri ... lepas kena plak duk membowlingkan dengan 3ladies yang sarkas ni ... memang choii lahh point aku ... :D

tapi tak apa .... nama pun just panaskan badan before this Sunday ... Bowling anjuran sport club AntaraBandar .... heheheheh dan dan jer kan ....aku ni kan .. tup tup jap lagi dapat Raja Longkang ... seperti pernah aku pegang time event anjuran Diddy FC kot =))

so gitulah kekdahnyer ..... duk mai tapi aku rasa duk posse lebih almaklumlah si Wahida and Fitri ni memang hantu lensa camera ok ... pantang lensa ON mula lah menggeletis nak berposse ... hazabbb sangat .... matilahh kalau depa baca entry aku ni ... mau aku kena langgar dengan WUN or JFC ..... :P

settle 2 frame ... lepak ngeTEH dulu ... time ngeTeh ni si Farid open table coz kitorang duk kata siapa point lebih rendah untuk frame kedua kena belanja TehTarik .... hahahah tak sangka plak si Farid yang time frame pertama agak hebat down di frame kedua ... :-? tu yang dinamakan tak konsisten gitu .... ;))

so dah kenyang kitorang pun pulang lah ke pangkal jalan ... coz esoknya kerja ok ... so as usual stayTuned for next entry dari aku ... ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

mmg choiiii......kompem esok JKL yg blh bertukr jd JKK BILA2 TU PENYEKK...:P
BTW, jfk???? :P

KeMatZ berkata...

opss silap ... sudah dibetulkan ... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin