Sabtu, 30 Mei 2009

Akhirnya......

.
hemmm... finally aku kembali memblogkan diri.... actually bukan aku tak ada cerita nak sharing.... but tak tau memang tak ada mood nak memblogkan diri... ntahlahh kan... kalau ikutkan benda nak sharing lehh ajhe aku sharing citer pasal teambuilding yang aku kena join last week... erkk teambuilding ke tu... bak kata member aku di clientsite... itu dah macam seminar... wakkakaka... abaikan citer team building... so continue pasal benda aku nak sharing...


akhirnya... apakaitan topic ngan cerita kali ni... ya... akhirnya dapat gak aku melihat persembahan aweks ni secara live.... almaklumlahhh sebelum ni... ada ajhe benda yang membantutkan hajat aku untuk melihat persembahan minah ni secara live... so tadi ada satu event yang minah ni perform... so.. apalagi... aku pun cargas ke shahAlam...


ya.... nama event ni Gala Bale13.... hemm actually Bale13 ni satu tempat makan makan.. yang baru siap... dibina di area seksyen 13... dammed.... banyak bangunan baru dahhh kat seksyen 13.... tak macam dulu... wakkakaa... teringat port port aku duk melepak layan AF2 dulu... wakkakaka....

so tadi... kat sini turut ada persembahan... dan aweks yang aku katakan itu ialahh penyanyi lagu Dan Sebenarnya... YUNA....

hemmm.... Yuna yang diiringi band beliau tu.... telah menghiburkan kitorang yang hadir ke Bale13 dengan petikan guitar nya sambil mendendangkan 8 buah lagu plus satu request dari peminat... meminta beliau menyanyikan lagu Dan Sebenarnya sekali lagi... so keseluruhannya 9buah lagu lahh minah ni perform...

apa... video... heheheh harus lahh aku gigih duk capture.. but seperti biasa... relax dulu.. akan ku sharing kan nanti... hehhhe... ada 2 buah lagu baru lagi kalau tak silap aku minah ni perform.. hehehehe..... so bila dah settle... lepak minum jap... then kemudian.. sessi bergambar bagai....

sebagai kenangan.... well... insyaALLAH if ada event si Yuna ni lagi harus aku gigihkan diri gi menonton.. memang puas hati.. wakakka... aku dapat bayangkan persebahan beliau last week kat Homegrown dengan suasana dewan yang selesa mesti lagi gempak kan... sioot lahh missed persembahan tu.... pasal teambuilding aku yang tak berapa nak building tu... wakakkaka..

oklah... stayTuned... for next storyMorry... nantikan.. rasanya banyak benda nak bakal disharingkan.. xpecially this weekand... wakakkaka.... dimana aku akan banyak menonton.. aweks aweks.. memetik guitar sambil mendendangkan lagu dengan suara yang mereka yang lunak merdu gitu... wakakkakak...

TakSangkaYe....
.

9 ulasan:

Muza berkata...

akhirnya...kembali sudah...he he he..bestnya jumpe yuna..nnti kim salam yer..:)

romi flizz berkata...

mane gambar ashna?gigih kan si ashna ...
choi mane vc nye..cpt skit pls..

KeMatZ berkata...

muza.... mood sudah kembali... insyaALLAH.... hehhehe...

romi.... ashna WHO????
vc nantikanlahh....

NoraJoey berkata...

eh babis tak ckp pun ko turun bale@13 tuh...hampeh!!!!!!!!!!!!!!
budus...budus...budus...ha amik ko

KeMatZ berkata...

erkkk......

ehh bukan ko gi meeting ke kat KLSENTRAL.... choiii sangat
so mana aku tau ko ada kat umah...

wakakkaka.....

NoraJoey berkata...

mmg pun aku g meeting..but klu ko ckp ko g ctu leh aku gerak awal n cargas g sn trus...aku g jugak smlm..but aku smpi die dh abis perform..but aku tgk jugak die...n aku tgk rmi sgt org amik picca die kt dpn stage tuh...aku singgah kejap pastu aku blk..just jenguk keadaan jerk...
aku tak tau lak ko ader...sure ko slh sorang yg gigih amik picca die kt dpn tuh kan??yg reramai..tuh...huhu

KeMatZ berkata...

oic... aku ingat ko meeting sampai berembun subuh kat sana... wakkaka.. ko kan gigih merembes... wakakka...

time begambar.. aku gi time dah tak ramai orang.. kira last last lahh bagi chance kat orang lain... wakkaka... tapi time dia perform.. aku line up paling depan... boleh...
wakakakka... gigih occay...

NoraJoey berkata...

apesal aku tak tgk ko ek??aku ada jerk lalu lalang dr ujung ke ujung jenguk keadaan...cam wakil rakyat turun padang pun ada jugak..muahahaha....
eh dasyat gak tmpt tuh kan?
huhu pasnie rajin la aku lepak ctu...sah2 leh jln kaki jerk....

Tanpa Nama berkata...

oo ini la bakal tunang ko ya kemat...mmg lawa and cun

~ pink apple

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin