Selasa, 5 Mei 2009

Pekena Bakso Sampai Ke Saujana Putra.....

.
hemm malam kelmarin aku bersama 3 team gigih OIAM plan nak dinner bersama... bermula dari beremail email diwaktu pejabat.... dan finally decide jumpa di Kelana Jaya.... try ajak another member... xpecially minah gigih OIAM... ketua pasukan bola jaring brasil... but... biasalahh orang dah kawan ngan jutawan... mana mau join kitorang... wakakkaka.... matilahh statement aku ni...

so kitorang berempat... aku, romie, joker and apu... pada mulanya inplanning mau gi ke william.. but apu tak nak... kesian romie sentap tak dapat nasi goreng ketam.. finally pening pikirin mau dinner di mana...

ntah macam mana... aku teringat kedai member yang aku kenal last year thru fc... hahaha president StacyFC... siapa lagi.. si EnKos lahh.. so sms.. tanya kedai tutup kul berapa?? dia bilang midnite..
so kitorang decide mau ke sana..

amik ko dijadikan cerita.. sesat bah kitorang.. salah masuk simpang... dah lah pada mulanya si Apu terlimpas simpang batu 3... choii sangat... but.. finally jumpa juga... Bandar Saujana Putra.. dan nama kedai si EnKos ni... Restoran Bayu Kinabalu...

aku pada mulanya mau order nasi kuning... but si Kos kata tu special menu... just hari jumaat ajhe.. so finally aku decide mau order Bakso.... hehehhe... si Joker and Romie pun order gak.. Apu ajhe order TomYam ngan Nasi Putih....

memang terangkat lahhh wehh.... Bakso ni... sampai aku dengan slumber nyer order another one round.... amik ko... si Apu pun turut order gak... coz tak tahan ngan bau yang amat menyelerakan... ehehehe.... ini kalau mak aku tau aku makan sampai 2 kali ni... sure dia bilang... "itu bukan kesukaankan.... itu rakus..." with our slang ok... hahahahha....

hemmm sempat tu bergambar ngan owner gerai tu... hahahha... dan apa yang best kat gerai ni... selain makanan dia yang menyelerakan... terutama selera sabah.... restoran ni ada Karaoke ok... free tu.. so if slumber apa salahnya sumbangkan lagu kan... macam kitorang... wakakkaka...

nasib baik... kitorang dah sampai around malas sikit... so nda ada orang sangat... so nyanyi pun tak segan... wakakkaka.... so lepak... around kul 12++ gak lahh kitorang baru gerak... sempat borak borak ngan EnKos... lama gak aku tak jumpa mamat ni... maklumlahh dulu pun kalau jumpa time busy ngan FC masing masing...

kenangan bah tu... xpecially term.... Alamak Terlebih Sudah.. Tak Apa... Redah Jerrr.... wakakkaka... serius.... akan aku ke sana lagi... kali ni mau pekena Nasi Kuning and Kepak Ayam Bakar.... hemmmm.... so bila mau turun ya... ntah... hahahha oklahh stayTuned for next story...

*** tiba tiba rasa macam mau up video 3 jejaka yang gi audition AF7 karok time tu... nak tanya pendapat.. perlukah meraka dapat AFMASUK hehehe so sila beri comment.. kalau ada respond aku UP di sini... ***

TakSangkaYe....
.

10 ulasan:

ndr berkata...

siyes,, sentap tak ajak,, tapi aku undi,, sila up jek nyanyian mereka,, pastu kritis,, ye setuju,,

romi flizz berkata...

arghh..muahahahahahah
kematz..pls pls..jgn upload..
kalau nak upload nxt time la..leh record lg..pls pls sgt2..adoii
mane aku tau ko rec..so mmg hampeh la..
pls pls kematz again.
i vote for no vclip..
sentap resign one in a million..

Jokerkolo berkata...

sila jgn mengatal tgn utk mengupload video..so undian ditutup,keputusan undian 2% kata tidak 1% ya..sila amik kata majoriti ye..

KeMatZ berkata...

hemmmm... pada korang... undian dibuka selama seminggu... ok.
kata AFMASUK...

wakakkakak....

so kita tunggu sampai talian undi ditutup...

terus mengundi...

NoraJoey berkata...

hampeh sempat lagi perli aku dlm entry nih..oke next time kite lepak..aku rindu jugak mau makan nasi kuning..d kl ni ndak da nasi kuning...bah oke ya???

undi MASUK??aku tuh ok jak..tp nanti geng sentap rasa teraniya plak..so aku ndak mau unid ya or tidak..terpulang ngan undian org lain..wkakakakak

upsss terckp sabah sudah..wakkaka

Tanpa Nama berkata...

aku rase no klip better..kesian dorang

KeMatZ berkata...

Nora... mana ada perli.. tu semua fakta...
wakakakka...

resign....

Kos Serani berkata...

WaaHH!!! Kematz, terharu sangat kamoo dgn geng datang ke bayu Kinabalu mlm tu. Tambah terharu kamoo sudi masukkan entri tu kat Blog kamoo, thanx so...much. Yup, upload jer VC 3org tu, anyway suara dorang bagus apa.

P/S: TAK SANGKA YER, KAMOO PUN BAGUS NYANYI MLM TU

Kos Serani berkata...

KEMATZ, minta izin cetak rompak pic2 kamoo ni ya keh keh keh

KeMatZ berkata...

kos... no prob... leh ajhe gunakan gambar itu..... hahaha...

nanti ada masa kitorang serang lagi restorang kau...

BULI BA KALAU KAU !!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin