Isnin, 25 Mei 2009

Tiada Mood Memblogkan Diri....

.
hemmm... sejak dua menjak ni... aku macam tak ada mood nak update blog... tak tau kenapa... adakah tiada cerita mau dikongsi... atau tak ada benda nak aku repekkan... hemmm ntah lahh so aku memerlukan ketenangan.... jom gi spaFISH.....

motif... apakaitan spaFish ngan blog aku... apa kelebihan spaFish ni... erkkk... dah aku dah mula mengarut meraban bagai... so abaikan ajhe entry ni.... hemmm... oklahh.... stayTuned next thread... maybe next week or next month... occay... serius no mood....

sesiapa nak gi fishSpa ajak aku ye...

*** tiba tiba teringin nak rasa spaFish yang kat Sabah yang kat Sungai apa tu nama dia.. Satu badan kita rendam so ikan tu akan serang kita satu badan... sure best ***

TakSangkaYe.....
.

5 ulasan:

sukahati berkata...

aku tgk zoom in sabah arituh....gila besau2 ikannyer....mau luka kene gigit

farina abdullah berkata...

spa fish sangat best!

KeMatZ berkata...

sue... actually lepas aku layan zoom in sabah tu lahh aku turun terus gi spa fish ni... kat PD.... wakkaka... nanti kalau aku balik sabah harus aku try yang tu....

farina.... kan... jom kita berspafish sama sama... hahahha.... dan dan ajhe kan...

HaZiFah berkata...

aik? xde mood kah? hahhaha sllu rajin update.ade je cter nyer...nk2 pas abis wikend *lemaklum ko kan mnyk actvty?

Tanpa Nama berkata...

tak geli ka bila dikkerumuin ikan-ikan ini hehe...

~ pink apple

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin