Ahad, 17 Mei 2009

Twisties MegaHot Election..

.
semalam aku dah plan nak ke TimeSquare.... untuk saksikan event Twisties MegaHot Election ni.... coz ada persembahan beberapa band antara nya offcoz ada Sofaz... hahahha... selain Modread and Pardon Me... opss lupa turut perform Tomok....

so... bila aku roger si Apu.. yang kebetulan ada link ngan vocalist Modread and si NoraJoey yang memang ngan boleh dikatakan quite close ngan si Tomok.. so dorang mention around kul 12 - 2pm dorang perform... so.. aku plan ngan si Apu and Joker ke TimeSquare... meet kat sana...

aku terawal plak mai.. but awal tak lahh awal mana pun around 12.45tghhari gak... so bila aku check rupanya dorang baru ajhe soundcheck... chehhh.. hampeh nyer Apu and Nora... wakakka.. then Apu and Joker sampai around 1.15 gitu.. aku biasalahh buang masa ngan meronda cuci mata kat timesSquare...

around kul 2 event start... ngan event dihandle oleh si Tini and Ikhwan... persembahan pertama ialah band Pardon Me... perform 2 buah lagu.. but... aku tak sempat snap gambar.. coz aku snap video..

habis dorang perform seperti biasa... ada selingan untuk para hadirin... ada one event... macam event bawah ni... erkkkk...

awat si Adam ni ada kat atas stage... hehehhe well.. Adam siapa tak kenal memang muka stage... event apa yang dia tak pernah kena naik stage... memang kena ajhe.. hehehhe.... dia aku rasa kalau naik stage perform... depan 1000 orang pun aku rasa dia berani dah... kata muka naik stage.. harus dah hilang rasa gugup....

look dapat hadiah... tu... dia ni duk main game susun twisties menjadi satu barisan and nengok siapa nye line paling panjang... wakakakka.. so dia sentap coz kalah suku ajhe ngan pemenang... wakakkakak.. tak apa bro.. next time lehh cuba lagi... heheh..

then.... viva zoomer pun ada gak memeriahkan majlis... ngan memberi hadiah hadiah sekiranya hadirin menjawab soalan mudah.. hehehhe.. then around kul 3... Modread plak perform... dorang pun perform 2 buah lagu... hehehe.... Yang Pernah dan Revolusi....

kemudian Tomok plak perform.... Jutawan ni plak perform 2 buah lagu... satu lagu CrazyLove... and another one single baru dia yang dia nyanyi time OIAM3 final hari tu... lagu Rinduku Terhenti... nanti aku sharing video dia...

last sekali band yang aku nantikan... Sofaz... dorang plak perform 4 buah lagu.. dan yang best... first time aku layan dorang live ni... perform lagu Cinta.. hahahha... so kalau korang nak layan video nanti aku sharing.. so stay tuned occay...

sebelum balik sempat snap gambar ngan Shana... vocalist Pardon Me... pada Joker jangan sentap.. siapa suruh ko jual mahal... nak bergambar... malu malu... wakaakakak.... hehehhe bakar line pada Joker.... hahahha..

settle ajhe event tu... dah around kul 5.30... plan aku pada mulanya nak gi ke Kelana layan another event.. but dah rasa lambat plak.. so aku ngan Adam terus menuju Shah Alam.... and lepak makan kat BangiKopitiam...

tengah sedap duk aku pekena mee rebus... tup tup dapat calling dari seseorang and offer something.... fikir jap.. tanya Adam mau join tak.. dia on.. terus kitorang berdesup makan laju laju.... and bayar terus cargon.....

erkk nak tau siapa calling and tiket apa... stayTuned.. next story occay.... hehehhe..

TakSangkaYe....
.

7 ulasan:

romi flizz berkata...

erkk..dh timbul keinginan minat pardon me setelah menyaksikan pic di atas..hehehehhehe

KeMatZ berkata...

motif....

NoraJoey berkata...

muahhahhaa..slh info ek...kang aku marah toms..die ckp ngan aku die kat sn kul 2pm..coz kul 1230 kononnye dh start...wakakaakakaka

cepat skit up vid toms..nk tgk...cian aku tk dpt tgk...huhu

KeMatZ berkata...

hahahha..... video in progress... hahahah...

Jokerkolo berkata...

Sentap..bajet tngkap gmbr dah boleh merembes la tuh...
felda sgt....

yanot berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yanot berkata...

=)
yang lagi lebih suku lagi tu adalah yanot!
saye.yeay.huhuhuhu
=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin