Isnin, 4 Mei 2009

Aktiviti di Hari Minggu....

.
siang tadi... aku sememangnya... dah plan nak ke Cineleisure... coz ada showcase for American Idol.... dan kebetulan 2 band akan perform untuk showcase tu.. band tersebut ialahh band Hujan dan Pesawat... so pada mulanya aku plan ngan beberapa member aku untuk ke sana... but finally... hanya aku ngan Arina ajhe...

event start kul 2 actually so kitorang mai awal.. gi lunch dulu... then lepas tu duk meronda... window shopping kat area the curve sana.... before pesembahan band berlansung... dorang adakan.. one games untuk mencari sorang yang bertuah ke final american idol..

hemmmm dan games tu lebih kurang macam permainan Monopoly or Saidina... macam tu... baling dadu.. jalan ikut berapa nilai dadu ko dapat... then depand ko kena kat kotak mana.. and normally ada soalan yang korang kena jawab... then korang akan dapat macam card reward macam tu.. so ko kumpul lahh berapa banyak... hehehe kalau tak silap aku lahh...

aroun ku 3++ macam tu lahh.. persembahan band dimulakan... selepas tamat games ala ala monopoly tadi... then band Pesawat memulakan.. persembahan... dengan mempersembahkan 2 lagu iaitu Excuse Me dan Mirage....

selepas band Pesawat perform... band Hujan plak take over... sorry aku tak sempat snap gambar band Hujan... coz aku terus capture video... hehehhe... band Hujan plak... turut perform 2 lagu... iaitu Dugaanya dan Empayarmu....

selesai ajhe... persembahan... then mereka mengumumkan siapa yang bertuah ke Final American Idol this season... dan akhirnya mereka memilih uncle ini....

sorry aku tak tau nama dia... hehehhe congrates pada pemenang.... coz berjaya ke US nanti untuk layan secara live Final American Idol... hehhehe

settle event ajhe.. aku ngan Arina pun cargon... dan kebetulan si Lolly baru sampai pulang dari Singapore... then pickup dia kat KLSentral... kemudian... kitoraang decide nak gi lepak makan...

setelah pikir punya pikir... pusing punya pusing.. last last decide lepak kat Cerana.... hehehhehe...

not bad gak environment dia.... view pun menarik.. walaupun tasik dia tak berapa bersih.. wakkaka. maklumlahh selama ni kalau lepak makan kat situ.. biasal malam.. so suasana gelap... then mesti kitorang lepak kat bilik yang berhawa dingin... so tak tau environment luar....

bila dah borak borak.. makan makan... lepak lepak... hari pun udah malam... so apa lagi balik lahh.... send si Lolly ke rumahnya... and then send si Arina plak... lepas tu aku pun balik lahhh...

opsss lupa... thanx to Lolly coz telah berikan buahtangan dari singapore berupa setin Coke Light keluaran khas sempena Audi Fashion Festival... suka bangat.... bertambah lagi koleksi coke aku.. hehehhe...

so gitulahh kekdahnya cerita aku di hari ahad... so stayTuned for next storyMorry and nanti aku akan sharing video video yang aku capture ok... so rajin rajinlahh jenguk ke sini....

TakSangkaYe..
.

4 ulasan:

arina sativa berkata...

uols...suar merah tu kalo iols pakai
teringat jaman-jaman mak masuk tae kwon do dulu wakakak~

NoraJoey berkata...

hoi ko biase lepak cerana ker??apesal aku tak tau??aku dulu lepak..but hari kak isma keje jerk la..itu psl lg rapat ngan die..skali die dh masuk AF dh takde la aku lepak sana lagi...
sentap ko tak ajak aku lepak cerana...

KeMatZ berkata...

arina....

izzit.... selesa tak...
rasa macam nak beli jer...
untuk jejalan tepi pantai...
wahhh... dan dan ajhe...

pinjam lehh.. try test.. kata leh
sharing bak kata brother yang jual tu... dan dan ajhe...

KeMatZ berkata...

nora...

yepss... selalu jer.... sebab kitorang selalu lepak sana.. but malam lahh.. cuma semalam tu first time gi petang

tu rasa macam teruja pemandangan tu.... wakkakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin