Selasa, 19 Mei 2009

Homegrown Music Showcase....

.
ahad lepas aku sempat spent time aku untuk hadir ke Wisma Bentley.... melilau gak lahh aku mencari mana terletakanya Wisma rupanya sebaris ngan IKEA semua... cehhh... aku siap masuk kawasan perumahan mana ntah.. ni semua gara gara google map lahh kot.. aku pun main imagine aje... hahaha...

hemmm kali ni aku ke event ni sorang sorang ajhe... coz member aku yang biasa aku ajak.. semua flat... hahahha... dan dan ajhe aku... ni nasib another sorang member aku si Pijul dah bertugas kat Pahang... kalau tak sure aku ngan dia layan event event macam ni...

so bila dah jumpa... wisma ni.. naik ajhe terus... sampai tingkat 4 aku agak blur... mana tempatnya pasal apa.. aku just nampak benda ni ajhe...

serius lain semua kosong... so aku pun redah jer.. buka... pintu tu... perhh.. bila buka.. yang ni lah tempatnya... wow... berkapet beb.. dan ada aircond.... hemmm selesa benar tempat ni.... aku first time aku gi layan show tempat macam ni... ini kalau dorang buat persembahan puisi ke... akustik ke... memang cara beb.... dan dan ajhe aku ni.....

look... nampak besar kan... dan yang best nyer ko memang selesa duk lahh mana ko suka.. sebab carpet kan.. ko nak tido pun boleh.. baring baring... sejuk beb... hahahah... aku pun menggigil time ending ending....

oh... band yang perform time tu tak silap aku ada 6 band kot... ye ke... if tak silap aku lahh... dan aku hanya layan 5 band ajhe... iaitu.... band band berikut....

40 Winks

Deserters

Pesawat

Bittersweet

Hello Is This The Band?

hemmm apa Hello Is This The band... ehh tu memang nama band dorang lahh... hehehhe aku sempat gak layan dorang perform 2 lagu jer.. lepas tu aku balik... mean aku tak layan band SEVEN kot.. coz tiba tiba aku ada benda lain nak kena settle up... so aku just layan sampai band HITTB? tu jer lahhh...

video... hehehhe ofcoz ada aku capture.. but just 3 band ajhe aku capture.... aku just capture band Deserters, Pesawat and Bittersweet.... nanti akan aku sharing kan di sini... still in progress video video itu.... so stayTuned for the video ok..

hemm kalau korang ada yang berminat nak gi sana.. gi lahh tak silap aku next week ada lagi event and artist yang buat persembahan pun not bad... antaranya... Pete Teo and Yuna... what Yuna... dammed.. aku tak dapat nak nengok dia perform secara live lagi... missed lagi.... chittt.... dah lahh time event kat capsquare yang 3R pagi ahad tu aku missed... siap ada band BottleCapt lagi ok... dammit...

so kalau korang nak nengok Yuna perform secara live gi sabtu depan... wah tiba tiba aku promote plak apakah.... padahal aku pun tak dapat gi minggu depan coz ada urusan lain... apaNakBuat..... oklahhh stayTuned... for next storyMorry.....

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

Mazwani 'Nafty' Ayu Binti Mazlan berkata...

wow.. perform kat dewan yang selesa buat kita pun enjoisss..


tiba2 teringat zaman jahilliah aku suka layan gig. hehe.. padahal bukan paham pun ape benda nyanyi ntah..

KeMatZ berkata...

hahahha tu zaman ko jahililliah ke... occay lagi tak lahh teruk mana.. just layan gig....

still ok kot tak gelap sangat lahh...
wakakakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin