Isnin, 18 Mei 2009

Pardon Me, Modread and Tomok. at Twisties MegaHot Election....

.
so seperti aku janjikan... aku sharing buat korang video yang aku capture time event Twisties MegaHot Election kat Times Square... so layan kan...


Pardon Me - Tercipta


Pardon Me - That's What You Get


Modread - Yang Pernah


Modread - Revolusi


Tomok - Crazy Love


Tomok - Rinduku Terhenti

hemmmm.... so layankan ajhe... stayTuned for next video... occay... ada lagi ni...

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

sukahati berkata...

apesal pardon me punya vical mcm tak brp nk best?

KeMatZ berkata...

suara dia not bad what... tak lahh ke laut sangat... hahahah

NoraJoey berkata...

pardon me tuh yg aku ckp aku 1st time tgk dowang kat big jamp jb tuh ek??yg aku ckp tak bape sedap voc die tuh??
muhahahaha..tak sangka lak ada org sependapat ngan aku...
but not bad sgt la...better than liyana jasmy ko tuh..muahahahaha

KeMatZ berkata...

motif liyana jasmey... itu idola si romi.... dari si liyana tu better lagi si Nabila.... hahahah....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin