Ahad, 17 Februari 2008

Karaoke Bersama Ebi Kornelis....

.
Nak citer pasal thread Karaoke bersama Ebi... hemmm pihak EbiFc telah anjurkan event ni di RedBox Sogo dan bermula pada pukul 9 malam..... kehadiran amat menggalakan kerana space yang dikhaskan pun just for 30 orang... maklumlahh ni kan just karaoke bukan gig ok... huhuhuhu....

Selain si Ebi turut hadir kali ni bekas pelajar AF 1 Sahri. Sahri turut meluangkan masa beliau untuk bersama EbiFC dalam menjayakan event Karaoke ni.. thanx di ucapkan pada Sahri kerana sudi mai. heheheheh.... Selain event karaoke satu kejutan telah dibuat... dimana tiba tiba terpasang lagu Selamat Hari Jadi dan kemasukkan Cake Happy birthday..... khas buat anak Kakgie... Farah..... yang ke berapa ye.... 16 tahun..... hehehehhe.....

{ Action !!! }

So kitorang pun berkaraoke lahhh.... selain berkaraoke.... makan cake.... kitorang sempat juga melihat persembahan Ebi menari poco poco hasil tunjuk ajar.... NenekEbi (KakNon), Shark dan kawan shark... hemmmm memang best gak lahh time tu.... hehehehhehe cuma time tu aku tak nyanyi lahhh... just jadi backup singer... rosakkan lagu boleh... hhuhuhuuh...... so event habis around kul 12..... ada beberapa peminat yang dah balik awal... so yang tinggal sempat lahh bergambar ramai ramai.... sebelum tamat event ni.....

So aku pun tak tau nak citer apa lagi... so apa apa pun credit photo to Mr Aleng... coz ada juga guna gambar dari dia untuk aku tepek kat sini hehehhe.....

{ Mereka Yang hadir !!! }

{ Happy Birthday... Sweet 16th....Farah }

{ Poco Poco... }

{ Tag apakah dia ni pakai... orang lain tak ada pun....???? }

{ Duet Bersama Ebi }

{ Relax...!! }

{EBI FC }

dan tak nak ketinggalan.... nak wish happy birthday pada Aleng..... yang birthday dia on that day... heheheheh.... (terpaksa diam... coz last karaoke dia dah cover bday aku time tu... huhuhuhu).... Happy Birthday bro.... oh lupa.... nak tau apakah next event anjuran EbiFc.... so rajin rajin lahh jenguk di WEBSITE EBI KORNELIS

So layanz
.

2 ulasan:

Princess Redbloodsnow berkata...

wahhhh ebiiiiii!!!!!!!
windunyer kat ebiiiiii

g tanye kat ebi...awat die x kol kiter lagik

buang batu nah :P

KeMatZ berkata...

hemmmmm yekehhh.... siapa disana tu punya nama... senang iols tanyakan.... rajin rajin masuklah etalk....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin