Jumaat, 22 Februari 2008

Filem : Anak

.


Tiba tiba member aku ajak layan aku pun on ajhe... sebab citer ni ala ala seram pada mulanya so memang sesuai nengok time malam... malam jumaat... huhuhuh.... so suruh dorang book... then gi nengok... kat sunway pyramid... hehehehhe... movie start kul 1130 malam...

citer ni pada aku... pada aku ok.... pada pandangan aku... tak lahh sekuat citer seram like Jangan Pandang Belakang... hemmm just biasa ajhe.... dan tak lahh seram mana... dan ada time aku hampir hampir ngantuk coz ada timenye more cakap dari action... so nengok midnight kan... heheheheh tapi cerita dia not bad...

banyak isu yang diketengahkan... so pandai pandai lahhh fikirkan mana yang positive mana yang negative kan... hemmmm... so kalau korang nak tanya pandangan aku apa yang aku leh cakap... citer ni boleh nengok lahhh... tapi tak mungkin membuatkan ko nak nengok sampai more than one time.... hehehehe... so siapa nak layan... layanz.... sini ada promo dia aku tepek dari Youtube...

aku dah ngantuk nak tido....

"Tepuk amai amai belalang kupu kupu tepuk biar pandai mama upah susu".......



Credit video to
ampangbear

4 ulasan:

mylittleparade berkata...

kemats..gambar ko last tu ...ko lagi nampak horror dari poster tu muahahahaha....


*tukar tajuk ANAK kepada ABANGS....
adapted from SIndarela part 3.

shah jahan berkata...

pg tgk anak tak ajak aku pon..camni la skang..

KeMatZ berkata...

a`ahhh yang tertido sebelah aku tu siapa....

sRi IzYan berkata...

lagik gerun klw uols jadik hantus....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin