Jumaat, 3 Januari 2014

Koyak by Syaihan Syafiq

.
memblogkan diri lagi .. kali ni nak citer pasal novel Fixi yang aku baru jer habis telaah ... hemmm dan kali ni merupakan novel bertajuk Koyak hasil penulisan Syaihan Syafiq ... actually Koyak ni merupakan sabungan novel BISIK ... :D


so selesai jer aku membaca Koyak aku rasa penulisan kali ni more better dari Bisik ... ko ada mood nak tau ending dia macam mana ... good job bro kerana kali ni nampak menarik penulisan kamu ... walaupun ending dia still to be continue ... perhhhhh dammed ... kena tunggu lagi lahh ni ye ... hahahahah :P

itu lahhh nak citer panjang lebar rasa tak best plak pada mereka yang belum baca kan ... jadi pada yang belum dapat ... silalah grab cecepat wokkehh ... pada yang memang memiliki novel BISIK sila dapatkan KOYAK kalau nak tau kesudahan cerita dalam BISIK tu ...

rasanya bila lahhh sambungan ni akan muncul ye ... dan aku duk tertanya kena bab 2 kat belakang ye ... adakah memang sajhe dirancang atau tidak tersengaja salah susun ... tapi pages betul hahahaha .... heheheheh ntah lahh style kot ... maybe :D

so gitulahh kisah untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

3 ulasan:

reenapple berkata...

Lah.. aku ingat kau nak karang sinopsidnya.. huaaa

zu ha berkata...

huarghhh mana ulasannyeeeee *sentap*

KeMatZ berkata...

ReenApple

ingatkan sinopsis dah dibaca kat web or FB Fixi ... tu malas nak tepek kat sini ... :P

Zu Ha

ulasan lebih lebih nanti kesian pada yang belum baca ... lagipun citarasa lain lain ... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin