Khamis, 9 Januari 2014

Deco Deco Umah Part 1

.
aik lain macam title entry kali ni ... Deco ... apakah fefeeling Deco bersama Eric ke apa enKematz ni ... hahahha jom deco bersama Kematz ... gitttuuuu ... setelah barang barang semua ada ... barulah kerja boleh jalan ... barang yang dimaksudkan ialah benda bawah ni ... DRILL ... :P


ialahh nak grab kat kampung tup tup bigboss aku kata mana ada dah drill dia ... aku senyum jer lahhh so malas fikir grab satu untuk sendiri punya sudah ... senang :P so bermula lahhh deco bersama Kematz ... dan bawah ni antara hasil yang berjaya untuk permulaan :P



Alhamdulilah ... beberapa hadiah pemberian kawan kawan telah pun selamat digantung ... terima kasih juga kerana sudi memberi hadiah hadiah ini ... :D

so gitulahh kisahnya ... nak tau apa benda yang akan dideco lagi oleh aku ... kena stayTuned lahh ye ... coz aku pun tak sure bila sessi deco ni akan continue back ... :P apa apa tunggguuuuu ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_Lara berkata...

ermm.. ermm.. ermmm...picca yg last tuh terasa sejuk hati memandang :D

KeMatZ berkata...

itu bukan mata jer sejuk ... satu rumah terasa sejuknya ... hehehehe thanks :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin