Sabtu, 22 Oktober 2011

menyatey at big cloud

.
malam tadi ... aku berkesempatan bersama sama member member AntaraBandar duk melepak menyateykan diri si Awan Besar ... wallawehhh last time kitorang duk lepak menyatey ramai ramai last year kot .... time tu pasal claim aku mencapai target gitu ... :D


so kali ni ... lebih kurang sama lahh ... ntah macam mana last month punya claim boleh plak capai target ... dorang ni apa lagi ... dapat tau aku dapat capai target claim aku jer terus demand nak SATAY .... :-SS

ntahlahhh tiba tiba mode aku pun tengah ok ... semalam slumber jer aku jawab JOM sapa nak join ... aku pun duk ajak lahh member member rapat ... but xpecially must team IT first .... then baru yang kamcing ngan aku ... tak ada hal lahh department mana ... janji leh masuk kepala ... :P

so around 5 kereta juga lah .... hehehehe tapi 5 kereta pun bukan semua full 5 orang ... yang full pun kereta aku ... dan kereta si Fitriyah ... lain semua mai couple mean ngan husband or ngan wife masing masing .... kereta aku haruslah semua bujangan ;)

hemm ... memandangkan semalam hujan ... so adalah yang tak dapat mai ... nak buat macam manakan ... atleast aku dah invite ... mai tak mai ... terpulang ... tapi depa tak mai pun aku paham sebab cuaca tak mengizinkan ... hheheheheh :P

so yang ada dalam gambar jer lahh ni yang mai ... meriah gak kan ... sekali sekala lepak ramai ramai ... after penat kerja .... ehehehe time ni nyakat menyakat memang tak yah cakap lahhh ... gelak besar macam kitorang nyer tempat jer rnr tu kitorang hahahah :))

so gitulahh citer nyer .... tertunai juga niat aku kali ni ... dan tak sangka dua kali juga tercapai target aku ni .... ntah rasa ada lagi akan datang claim aku mencapai target heheheheh .... kena plak dah ada HOD ni .... rasanya macam HARAPAN jer lahhh :D

so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... ;)

TakSangkaYer .... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

sungguh menyentap jiwa okeyyyyy...sampai ati xpickup aku...???? ;(

KeMatZ berkata...

nak pickup ko kat kg ko lahh kan .... budget ... sapa suruh balik kg .... rasakan :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin