Sabtu, 18 Jun 2011

car wash

.
citer pasal car wash ni ... actually semalam kat AntaraBandar ada menjalankan aktiviti mencuci kereta yang akan dikendalikan or maksud aku orang yang mencuci itu merupakan semua warga AntaraBandar ... xtiviti ni merupakan salah satu xtiviti yang dianjurkan bagi campaign go green tu ... selain tanam pokok ....

actually bukan semua warga AntaraBandar mencuci semalam ... benda ni kira ikut turn dan untuk batch pertama yang diadakan semalam ni mereka yang terlibat ada dari team HR dan Operation ...


tu dia ... depa posse depan kereta MD kitorang ... ehhh ada juga team Rms ... hahahha ntahlahh aku pun tak tau siapa list yang akan mencuci kereta yang dihantar untuk dicuci ni ... coz aku dalam keadaan yang amat busy dan serabut ... so email email ngarut dari HR aku takkan baca dengan begitu teliti ... volleh ... :P

so untuk tanda sokongan aku terhadap xtiviti ni ... so aku pun daftarlahh mybooku untuk dorang mandikan ... tak mahal pun only rm6 ... ok what ... time awal pagi tu aku dah plan dah ... nak snap gambar mereka yang cuci mybooku ... kira nak nengok mybooku dimandikan oleh mereka ni ... tapi sayang seribu kali sayang .... :(

as aku mention aku teramatlah busy dengan task ESUX ni ... sampai time giliran mybooku aku dah tak leh pikir apa ... just minta tolong si Fiza uruskan ... coz kebetulan kereta dia punya giliran if tak silap aku lepas mybooku ... so aku bagi jer kunci kereta ku pada Fiza ... ayat yang best keluar dari mulut Fiza ...

" Azam yakin ke Fiza leh handle kereta Azam ... :-? "

time tu aku just jawab ... tak apalahh Azam confident jer ... padahal aku dah malas nak pikir coz keserabutan job ESUX tu ... ditambah plak dengan kesengalan planning pasal issue job pbt plak .... memang hari tu membuatkan diri rasa nak mencarut jer sepanjang waktu ... x-(

ok abaikan ... ops mesti korang pelik kan ... kalau aku dah tak turun nak uruskan mybooku macam mana aku dapat gambar gambar ini ... hahaha actually gambar gambar ni aku songlap dari cik kerengger serati yang dah up ini gambar dia FB dia .... so aku just copet gambar yang ada mybooku jer .... :D

ohh ... no wonderlahh bila aku check balik tak berapa bersih sangat mybooku ni ... xpecially bahagian atas ... nengok lahh si Kerengger Serati ni yang basuh ... confirmlahh tak sampai bahagian atas ... dia ni kan ala ala katik ... wakkakakka matilahh aku kalau dia baca aku duk kutuk dia kat sini .... :P

amboii ... possing sakan korang yek ... ni nasib bukan dari lensa babyG9 aku ... kalau tak mau lebih menggedik kalian kan ... aiikkk si Fiza pun turut interprem ... amboi amboi sila naik cepat ... kerja kat atas tu banyak lagi ye bersepah ... dah jangan nak relax berposing ye Fiza ... ishh ishh ni kalau si Haiza nampak mau sentap hentak kaki coz tak tolong dia convert pbt dia ... :P

wow ... HOD HR pun duk memandikan mybooku ... perhhh HOD tu beb ... ehh tapi si Kerengger Serati ni pun sibuk juga nak interprem .... ehh baru ku perasan korang ni sama sama rendah lahhh ... opsss ... no wonderlahh atas tu tak berapa bersih kan ... wakakakkakaak ... matilahhh mau aku kena show cause letter .... errkkkk :-SS

so apa apa pun ... thanx lahh ye pada mereka mereka yang telah memandikan mybooku ... serius wehh .. bila nengok gambar kat FB ... macam best jer kalau dapat join sekali ... tak apa ... tunggu nanti time giliran untuk department aku nanti ... wakakka mesti havoc nyer lahhh ... akan ku pastikan semuanya berkilaattt ..... :P

so gitulahh kekdahnya ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... ;)

**
mushkil macam mana boleh tertinggalnya kain buruk dalam mybooku ... siapa punya kain buruk daaaa .... :-?

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

aku nak like kat pic last tuh.....xde button liker pulak cn....haiissshhhhhhh...;p

KeMatZ berkata...

motip ko nak like berkali kali gambar si kerengger serati ngan bos dia choiiii

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin