Khamis, 3 Disember 2009

Mula Tersenyum Kembali....

.
perhh hampeh sungguh title entry aku kali ni... tapi aku peduli apa... hati tengah girang... nak tau kenapa... kerana aku dapat berita gembira hari ni.....;))

so thats y aku kembali tersenyum...:)) nak tau pasal apa.. tak apalahh biarlahh mereka yang rapat dengan aku sahaja yang tau pasal kegembiraan aku...;)

bila dah hati gumbira... tiba tiba rasa ingin menghiburkan hati... roger member... kebetulan dia free... so plan ajak ke pyramid untuk menonton movie... so ON..:)

before layan movie... isi perut dulu... oleh kerana timing tak berapa mengizinkan.. just choose fast food.... but kali ni cuba try new one... aku baru tahu kewujudan restoran ni... so layankan jer...


Popeyes Louisiana Kitchen.... not bad gak... aku order set ikan... dan member aku layan set ayam... menarik dan sedap juga... kalau ada yang ingin mencuba sila ke Pyramid.. aku pun tak sure if kat tempat lain ade ke tak cawangan dia... heheheh :P

settle makan... masa pun dah time... terus menuju ke panggung untuk menonton... cerita apa... ni dia...;))

MY SPY.... cerita baru keluaran KRU.... yang diarahkan oleh bro Afdlin Shauki.... cerita ni memang melucukan lahh.... kira memang gelak sakan gak lahh nengok... tapi macam ada yang tak berapa kena juga pun ada...:-?

entahlahhh rasa macam bukan citer Afdlin pun ada... ntahlahh... macam mana nak cakap... nak kata cerita ni bosan sangat tak juga... nak kata best sangat pun aku rasa PAPADOM lagi best...:P

tapi pada aku nasib baik cerita ni dilakonkan oleh Haron Salim Bachik dan AC Mizal... mana dua dua ni memang antara pelawak slumber yang best.... termasuk si Adlin... walaupun watak dia just permulaan dan ending jer...:)

kira kalau tanya pendapat aku... oklahh boleh tonton kat wayang untuk kali pertama lahh... untuk nengok kali kedua... kalau aku akan pikir dulu lahh... heheheh... :)

so settle menonton terus balik... cuaca pun dah gelap... tapi apa kaitan dengan cuaca plak... hehehhe.... ntahlahh....

sebenarnya dah tak tau nak ke mana... tu lepas menonton terus balik... hahahha... jadi gitulahhh kisah menghiburkan hati yang tengah gembira ini....:P

so as usual stayTuned for next entry.....

*
kalau aku nak buat myboo aku macam kereta Abg Salleh boleh tak?? tapi aku nak suara versi perempuan...:-?

TakSangkaYer...
.

7 ulasan:

sukahati berkata...

1. popye tuh kat wangsawalk pun ader...tapi tak penah cuba lagi

2. patut lah gigih tgk...afdlin shauli punyer citer rupanya

3. dah dpt berita gembira...sujud syukur lah...motif pegi berhibur...choii

hahaha...matilah kene smash pasneh....tetiba jd ustazah imah

ndr berkata...

oh tahniah..tahniah.. aku mcm tau juge ape.. eh popeye tuh ade kat mid valley juge.. hehe mashed potato die sedap aku suke..hahaha ble nak open table

KeMatZ berkata...

sue... tiba tiba aku koma bila ko smash aku macam tu... wah motif koma ala ala ustazah imah... :P

ndr... open table... tapi ko bayar amacam... heheheh ya.. mashed potato dia sedap.. ikan dia pun terbaik.. :)

NoraJoey berkata...

tahniah...huhuhu..pasni bole banje aku..wkakaka..

popeye aku 1st time try kat sunway jugak..dah beberapa bulan lepas..but aku tak suke..hehehe..kat mid pun ada gak popeye tuh...

KeMatZ berkata...

thanx nora... insyaALLAH... kalau ada rejeki lebih... dont worry... hahah :P

tok batin berkata...

kematz dh dpt keje ..tok boleh bace naluri dan isi hati kematz..
tok harap 1st salary tmpt keje baru kematz blnje tok NASI GORENG IKAN MASIN..harap2 masin mulut atok

KeMatZ berkata...

tok batin.... erkk... kerja apa... :-?

tak pahammm.... insyaALLAH kalau ada rejeki lebih no prob... kalau tok batin tak kisahlahhh aku nak belanja... sebab tokbatin selalu kekwat tak nak dibelanja... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin