Jumaat, 11 Disember 2009

Majalah Kartun.....

.
hemmm... siang tadi aku gi pickup parent aku di puduraya.... untuk hantar dorang ke LCCT coz dorang nak fly balik ke Sabah.... so bila parent aku sudah berada dalam myboo aku....

tup tup ibuku bersuara....
"ni ada surat untuk kau...." sambil tu abah aku menyampuk kata dari Sepakat.... kau langgan Majalah yek...

aku blank blank... Sepakat... erkkk... ohh baru aku ingat.... so bila aku buka... dan lihat apa majalahnyer.... ini dia...


Perak Darul Kartun.... yaa... another majalah kelolaan Zunar hasil daripada pencipta Gedung Kartun... :)

jadi kini sudah berada di tangan ku... heheheh pada korang yang berminat... silahh merujuk ke blog Zunar & Konco Konco.... sana ada info pasal majalah ini... ok...;)

so stayTuned for next entry ok...

TakSangkaYer...:-t
.

2 ulasan:

fndrocka berkata...

Salam. Aku ada blog tulis pasal buku, kalau berminat nak join jd co-writer bagitahu lah, ni utk tujuan hobi dan rekreasi..aku tgk kau mcm ulat buku je :-P. tq.

KeMatZ berkata...

Salam... alamak aku bukan reti sangat nak review buku nasib nasib jer ... heheheh nampak jer macam ulat buku ... tapi sebenarnya bukan dia ada time jer mood membaca tu mai rajin lahh aku membaca ... heheheh :P

apa apa pun thanks for the invitation ;-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin