Rabu, 2 Disember 2009

cuba cari AKU...

.
hemm..... apa kah cuba cari AKU....?? well ditengah aku masih dalam feel mencari kenalan lama.... kenalan yang dikenali since darjah1... almaklumlahh baru lepak reunion katakan....:)

tiba tiba... terfikir nak cari member member tadika... rasanya lehh dapat tak... sambil sambil tu... apa kata korang teka mana satu aku... hahahha idea ni dapat dari member aku... si sue...


sila clik pada gambar untuk view lebih jelas.. terimakasih

silalahh teka yek.. mana satu aku.... pada mereka yang ada ikatan darah.... dilarang untuk meneka sebab confirm korang tau aku yang mana... tak kira... kakak ipar ke... anak buah ke.... tak lehh kira batal games ni... hahaha... :P

cehhh batal batal konon macam ada hadiah....:-? ehhh tapi mana tau... tiba tiba aku nak bagi hadiah... jadi cubalahh... :)

pada yang kebetulan buka blog ni... nampak muka korang... jangan segan drop comment ok... nak gak berjumpa setelah lebih 20tahun tak berjumpa... wah :-o

so... seperti biasa... stayTuned for next entry.... ok.... cuba jangan tak cuba teka...:P

*actually tiada idea nak mengarut apa kat blog..... huhuhuhuhu ;))

TakSangkaYer...:-t
.

14 ulasan:

sukahati berkata...

row yang paling atas sekali....no 5 dari kiri :D

ndr berkata...

ooo.. ingat hang star ke suh aku teka2.. kang ko sentap so aku layan kan aja.. aku rase ko baris paling belakang..bdk diantara due org cikgu itu.. malas aku nak kire la brape dr kiri ke kanan.. tapi itulah tekaan aku.. nampak sangat hang gle glemer dr tadika..wakakaka :P

shah berkata...

ko mane ade dlm gambo....ko yg amik gambo ni kan??

KeMatZ berkata...

hahaha.... shah ko nyer jawapan tak bleh blah.... hahaha..

sila try ok.. nanti aku aku beritahu jawapannya.... thanx... :)

NoraJoey berkata...

aku teka yg bawah skali..kire dpn skali la..plg ujung sblh kiri..mata aku dh tak larat nk tgk sorang2..so yg plg dpn jerk aku tgk..wakakkakaka

pilihan kedua yg kat blkg skali..5 dr kiri....aku rs cam sm jawapan ngan sue...dak yg wat muke kesian tuh..ko kan suke wat muke camtu..muahahaha

ain hatikristal berkata...

ain teka bdak yg duduk bawah sekali,paling tepi sebelah kiri..

messy berkata...

jawapan sy same ngan ndr...

p/s: akak, kite same..heheheh

arina sativa berkata...

belakang sekali..no.5 dari kiri

nak hadiah

lolly berkata...

belakang..no 10 dari kiri kot..
nak hadiah jugak..haha

Tanpa Nama berkata...

alahai..sng ajerk ni maman yg mane satu..wakakakakaka~

tok batin berkata...

atok teke kematz yg jadi cikgu tu?btul ke?kehkehkeh

KeMatZ berkata...

oleh kerana masa sudah time... so aku amik keputusan untuk tutup games ni...

apa apa pun tahniah pada siapa yang berjaya..... nantikan nama anda pada satu entry khas.... ok :P

thanx sebab sudi meneka mana satu aku di zaman tadika...:P

Adam Arjuna berkata...

ada hadiah ke kalu nak teka nih cik kematz... giler la blogger tegar nih, sipa wat competition bagai kat blog dier... hehe..

jwpn sayer, wpon masa dah time..

no 10 dari blakang.. dikira dari kanan.. kira yg dok tengah2 tu.. huhu.. main hembus jer.. sbb aku tgk sumer muka tu spesen jerr.. ahaks..

KeMatZ berkata...

adam sorry time ko posting ni dah due date lahhh... heheheh :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin