Ahad, 15 Disember 2013

Member Lejen Katanya

.
baru baru ni ... aku ada berkesempatan gi Expo Buku 1Malaysia PWTC yang bagi aku tak berapa nak expo sangatlahhh ... serius wokkehhh hambar aku rasa ... lebih hambar dari karnival buku kat Shah Alam ... hahahahha =))

ehhh jap ni nak citer apa ni ... tetiba duk melahar bagai ... wokkehhh so ... actually pada mulanya aku memang tak plan pun nak gi ... walaupun time tu cuti umum untuk negeri Selangor ... sedang aku lepak konon konon nak kemas umah sewa aku kat Mentari Ufuk Timur tu tup tup aku telah dikidnapped oleh si Daus and Wahida untuk gi ke Expo Buku ni ... 

so sampai je PWTC kitorang terus jer cari booth Jelajah Lejen Fixi ... well lagipun kitorang kalau gi karnival buku ke apa ... memang just focus booth ni ... and selain tu booth IndieKe and GerakBudaya pun antara booth yang kitorang jenguk ... cuma kali ni GerakBudaya kitorang tak perasan pun :-?

dan di booth JelajahLejenFixi ni lahh akhirnya kitorang bertiga menjadi member LEJEN ... gitu ... 


so dengan rasminya aku menjadi member lejen yang ke 30 ... perhhh walaupun kalau ikutkan hati aku nak jer aku minta no 81 ker hahahaha tapi apakan daya no tak lehh request ... 30 pun 30 lahhh kira dapat gak lahh top 30 kan jadi member lejen ... :P



tuuuu dia ... gitu tekun mengisi borang ... macam nak jawab exam dibuatnya ... hahahaha ... dan untuk julung kalinya aku berjaya mengawal nafsu membeli aku kali ni ... dengan pulang hanya membawa Kad Member Lejen ni jahhh vollehhhh ... KAGUM jap aku ... :P

bukan apa ... stok buku aku banyak lagi tak ditelaahnya lagi ... bertimbun so dari aku tambah baik aku hold and habiskan dulu bacaan buku yang belum dibaca tu ... lagipun skrang dah ada kad kan ... so bila bila masa lehh serang I Am Lejen untuk shopping ... wahhhh gituuuuu =))

so gitulahhh kekdahnya kalian kalau ada yang nak jadi member ... apa lagi ... jom jadi member Lejen reramai ... nanti beli buku boleh dapat diskaun ... tapi kena ikut terma dan syarat yang depa set lahh :P jom daftar secara online di LejenPressShop .... wahh sempat aku buat promote ....

oklahhh macam biasalahhh ye ... apa apa pun stayTuned for next entry dari aku ...;)

TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

Nora Joey berkata...

big bad wolf kt mines seminggu aritu ko tak g ker?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin