Rabu, 11 Disember 2013

Kolumpo

.
wokkehhh kembali aku memblogkan diri setelah hampir 3 bulan plus plus aku menyepi ... wahhh gituuu so sebagai permulaan benda yang aku nak sharing dalam blog aku ni ... so aku nak citer pasal movie yang baru baru ni aku berkesempatan menontonnya di pawagam bersama isteri tercinta ... ehhh isteri ... abaikan statement ini hahahaha :P

citer yang aku maksudkan ialah Kolumpo ... filem yang sememangkan kitorang nantikan ... :)


jadinya ... setelah apa yang aku tonton ...apa yang aku lehh katakan ... good movie ... kira ada style mereka tersendiri ... Kolumpo ni mengisahkan 3 cerita yang berlainan tentang kehidupan di bandar KL ni ... hemmm

bila kita perhatikan apa yang cuba disampaikan ... dan terfikir juga menang ada kebenaran apa yang mereka sampaikan tu ... dan benda ni bukan nya kisah yang dibuat buat ... memang ada terjadi dalam dunia rialiti ... good job ... kena plak pelakon semua otai otai ... memang nak cool movie ni ...

so aku nak bercerita panjang sangat pun rasa macam tak berapa best lah plak kan ... so kalau ada diantara kalian yang ingin nonton ... gi jer serang ke pawagam ... rasanya still ada lagi tayangannya ... aku mushkil gak ... promosi untuk movie ni macam kureng lahh plak ... compare dengan citer citer sampah yang ntah apa apa ntah ... kenapa ye .... ???????

jadinya ... gitulahh kisah untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

** pada anakbuahku si Kyra ... kalau Kyra nengok citer ni confirmed Kyra akan terus betul betul tak suka makan roti canai ... hahahahah :P


TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

hah!! isteri....bila...!!!! tanampak entry pun :P

KeMatZ berkata...

haippp ... sila focus pada tajuk entry ye ... hahahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin