Rabu, 14 Mac 2012

Thanx for tha FM

.
heheheh ... tetiba nak sharing citer pasal FM ... hari ni ntah apa mimpi tetiba aku dapat FM dari colleague AntaraBandar aku ... :D


Fridge Magnet dari Bali
[pemberian Redza]

Fridge Magnet Penyu (Pahang)
[pemberian CikNor]

:D terima kasih bebanyak pada Redza and CikNor ye ... dont worry if aku gi jejalan melancong korang confirm ada dalam listing aku ... well kata collector gitukan ... collector first ... yang lain lain boleh dikemudiankan hehehehhe :P

so gitulahh citernya kali ni yek ... as usual stayTuned for next entry dari aku ;)

*
after this maybe aku akan sharing entry pasal FM FM yang aku dapat or beli :P ... tapi if aku nak citer FM FM aku yang aku dah ada ... maybe lambat lahh kot coz dah banyak bangat ... hahahahah :P

TakSangkaYer ... :-t
.

3 ulasan:

Nur Farina Abdullah berkata...

salam awak.. saya mencari awak di phonebook saya dan ternyata ianya lenyap tak tahu kemana, harap2 awak blh contact saya balik yer... email saya nurfarinaabdullahfarina@yahoo.com... saya ada benda nak mintak tolong awak nie...

terima kasih
https://www.facebook.com/FarinaAbdullah

layar_lara berkata...

untunglahhhhh....dapat Fm...:(

KeMatZ berkata...

Farina .... ada jer ni .... kat FB pun still ada dalam friendlist kan :P


Wahida ... ko tak dapat sebab ko bukan collector :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin