Selasa, 20 Mac 2012

Thanx for tha FM #002

.
kembali lagi memblogkan diri ... :D kali ni nothing sangat ceritanya ... nak cerita pasal jejalan jelajah johor [jelajah lahh sangat kan :P ] still not in mood ... jadi kali ni citer pasal FM lahh yek ;)

so hari ni ... aku dapat ole ole FM lagi dari member member yang gi jejalan yeeehaaa ... so FM yang aku terima kali ni ialah seperti di bawah ni hihihihih :)

FM Suling Indonesia
[Pemberian Aidil]

FM I LOVE MELAKA
[pemberian WanMuhammad]

so pada Aidil and WanMuhammad ... thanks a lot bro ... appreciate sangat kat uols yang sudi belikan ole ole ... hehehehe walaupun ada yang aku order khas tak tercapai ... nak buat macam mana kan stock tiada kan ... maybe lain kali heheheh :P

eh dah alang alang citer pasal FM ... ni aku nak share pasal ada FM yang aku beli sendiri thru online ... thanx a lot pada WanMuhammad kerana memberikan link pada aku untuk aku grab benda ni ... :D


well ... nak pakai Iphone4 tak mampu ... so dapat FM dia kira jadilahh yek ... :-SS

so gitulahh kekdahnya cerita FM kali ini ... so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

untunglahh...:P

KeMatZ berkata...

huhuhuhu .... ;-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin