Rabu, 21 Mac 2012

Giler FM

.
ok kali ni kembali memblogkan diri dengan citer pasal FM ... dammed citer FM again .. so as aku bilang kat previous previous entry kan .. yang aku akan sharing pasal citer FM FM ku ni ... so maybe after this kalian akan jumpa entry bertitle Thanx for tha FM #xxx dan Giler FM #xxx ... di mana satu tu citer pasal FM yang diberikan oleh member member dan another one tu yang aku beli sendiri or create sendiri DIY ... :D

so untuk pembuka entry pertama Giler FM ... ni dia hasilnya ... :-SS

antara FM FM yang aku telah gigih buat sendiri ok ... dan FM FM di atas ialah antara FM yang terlintas dipikirkan aku nak buat time ni ... antaranya tempat kerja aku ... tempat aku menimba ilmu ... dan band or page yang aku follow ... :P

so maybe after this ada lagi beberapa FM yang akan aku buat ... so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... ;)

*
bila aku up gambar atas ni kat FB aku ... dah ada beberapa orang yang berminat nak FM di atas ni ... tetiba terpikir kalau aku buka business jual FM cara gak kan ... hahahah memang berangan jer lahh aku ni choiii =))

TakSangkaYer .. :-t
.

4 ulasan:

HaZiFah berkata...

sila snap pic koleksi² FM ni...nk tgk bnyk mana dah~~hehe

p/s: kalo bleh, ko lekat kat tempat yg cm luas (cth cm dinding) pastu snap bg zoom out..bila tgk terus kata "whow~!! bnyknyer FM kematz~~" ;p

KeMatZ berkata...

hihihihi .... akan dipertimbangkan permintaan itu ... heheheheh lagi pun segan nak tunjuk koleksi FM iols :P

layar_lara berkata...

DIY ...:)

KeMatZ berkata...

well guna kata kata abah aku gitu ... DIY ... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin