Isnin, 16 Januari 2012

space u8

.
continue memblogkan diri .... nak sharing kisah semalam ... well biasalahh bila dah bosan tak tau nak buat apa ... aku ngan 2 osmate aku si Khai ngan Wahab ... biasalahhh confirmed kitorang aku gi breakfast kat Nasi Lemak Cikgu ... heheheh :D

time duk breakfastlah barulahh kitorang akan sembang sembang najis plan nak buat apa after breakfast ... dan ntah apa mimpi tiba tiba si Wahab beri idea ajak gi usha mall baru area bukit jelutung ... and namanya SPACE U8 ... :-?

mula mula aku ingatkan kat ner ... rupanya area u8 shah alam yang belah belah TTDI tu ... heheheh ... dan setelah sampai apa yang aku lehh katakan ... lihatlahh :|

besarkan ... hehehehe tapi tulahhh nothing ... kosong ... empty ... hemm maybe masih baru kot ... so banyak lagi kedai kedai kosong ... tapi oklahhh atleast ada benda ni ... hahahah :D

MBO ... wallawehhh ... finally Shah Alam dah ada pawagam ... untunglahh budak budak Puncak Perdana ... tak yah susah susah nak gi Bukit Raja or Sunway layan movie ... ini kalau dari zaman aku kat Puncak dah ada ... memang heaven lahhh ... setiap malam kot layan movie hahahha tipulahhh setiap malam nak layan movie :P

so dah alang alang kitorang tak tau nak buat apa ... so layan movie lahhh ... dan yang best condition kat sini more better dari bukit raja ... selesa ... tapi tak tau lahh maybe tempat baru lagi kan ... :P tunggu setahun dua lagi ... :-SS

oh lupa ... ni citer yang kitorang layan ... :D

well nak review pasal citer ni pun ... dah outdated ... so apa yang aku leh kata ... if tanya rate ... aku lehh katakan 4 bintang ... heheheh serius best ... kalau ko tak layan sequel 3 yang terlebih awal pun tak apa ... heheheh :D

so gitulahh kekdahnya ... as usual stayTuned for next entry dari aku ;)

TakSangkaYer .. :-t
.

1 ulasan:

abahomestay berkata...

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin