Selasa, 7 Februari 2012

Nasib Baik Aku .........

.
pernah tak korang perasan or ternampak comment berbunyi seperti ini:

"Nasib Baik Aku Tak Pergi"
"Nasib Baik Aku Tak Minat Benda Tu"
"Nasib Baik Aku Tak Makan Kat Situ"
"Nasib Baik Aku Tak Suka Minum Air Tu"
"Nasib Baik Aku Tak Minat Kumpul Benda Tu"
dan macam macam lagi ayat
" Nasib Baik Aku ...... "


persoalannya .... WHY .... WHY ko nak mention or comment like that ... serius dowhh ... actually aku pun tak amik port sangat dengan comment comment yang aku rasa choii dan hazab sangat orang tu kalau comment berbunyi begitu .... tapi entahlahh ...

dan ku sangkakan aku jer yang rasa hangin satu badan ngan comment comment macam tu ... rupanya ada juga member member aku yang turut tak berapa berkenan dengan comment macam tu .... serius dowhhh

oklah ... maybe tu hak korang untuk comment like that ... tapi nak juga tahu apa sebenarnya agenda korang tulis macam tu ... or just nak comment ... maybe .... coz benda ni aku selalu perhatikan antara yang mengoment tu pun bukan nyer tak pernah ... tapi looks like poyo ... serius dowh

antaranya issue RailCoffee Haram .... ramailahh yang kata nasib tak ke sana ... nasib tak minum or makan kat sana ... padahal before this ko nangis nangis hentak kaki nak try pekena juadah kat RailCoffee ... begitu juga MeatBall kat Ikea ... pun macam tu ... gak ... ntahlahh aku pun tak pasti ... [berdasarkan pengalaman]

dan yang terbaru yang membuatkan aku terus nak buat entry ni ialah ... bila aku baca satu artikel ni ... dan terus rasa hangin jer bila ada yang comment .... nasib baik saya tak minat .... tapi ada gak satu comment yang aku terus nak sebut FOCUS kat orang yang comment tu bila dia comment ... saya memang tak minat tapi kalau orang bagi saya amik .... serius FOCUS ok :|

ntahlahhh apa apa pun ... terpulanglahh ... mungkin kalian inginkan perhatian dari pembaca or friedlist tempat yang korang comment kot ... maybe ... apa apa pun ... terpulang ... if korang nak sharing or comment dipersilakan ... no heart feeling ... ehhhh motip aku kan ... hahahahha =))

TakSangkaYer ... :-t
.

5 ulasan:

layar_lara berkata...

owhhh...nasib baik aku xminat nak bag komen...opppsss...!!! :D

KeMatZ berkata...

choiii

HaZiFah berkata...

nasib baik aku tak suka makan sayur kaler hijau~~ *ayat sape-kah ini~?* haha~ =)

p/s: bnyk² kali baca phrase "Nasib baik aku.." aku rasa ayat ni kelakar la plak~ hahaha~

KeMatZ berkata...

ehh aku ada sebut nasib baik yek ... ke aku terus jawab ishh tak makan ok hahahahahha

ayakkkkkk :P

Laman Grill berkata...

Thanks for introducing Laman Grill to your friends, do come here again :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin