Sabtu, 10 Oktober 2009

Papadom....

.
sebelum aku continue memblogkan diri pasal cerita vacation ke Penang.... aku nak menyentilkan satu topic... pasal aku gi layan PapaDoM :P

seperti biasa... cerita Afdlin Shauki ni... memang jarang mengecewakan.... senantiasa ada sajhe lawak lawak tersendiri.... dengan dibarisi pelakon seperti Que Haidar... Liyana Jasmay... Vanidah Imran... serta turut dibantu dengan lawak bersahaja Harun Salim Bachik... cerita ni memang best...

menceritakan kisah bagaimana seorang ayah yang terlalu risaukan anak tunggalnya.... sehingga sanggup melakukan apa sajhe demi mengawal anak kesayangan nyer itu.....

heheheh.... dan paling aku tak sangka... lagu HBKL... nyanyian AnaRaffali pun ada dalam citer ni... heheheh.... makin melatop lahh lagu Hujan Bunga Di Kuala Lumpur tu.... :)

dan aku still mengooglekan diri mencari tajuk satu lagu yang ada dalam movie ni... yang liriknya berbunyik....
aku juga sayang sarah... lebih kurang mcam tu lahhh.... siapa tahu tolong inform aku title lagu tu yek :)

so tak tau nak comment apa lagi.... bagi aku.. PapaDom... memang mantop... dan WAJIB TAYANG di seluruh pawagam.... heheheh...

TakSangkaYer...
.

3 ulasan:

MrYusSmile berkata...

Salam Bro..
ceritanya sesedap tajuknya "PAPADOM".
hehe...pe pun..Layanz....!!!

KeMatZ berkata...

kan.... WAJIB TAYANG citer ni...
dan kita WAJIB TONTON.... hahahah :)

[ske] [tdo] [siang] berkata...

lagi tu name

daniel alfie ~ cerita waktu kecil

try ah carikan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin