Jumaat, 30 Oktober 2009

Muhamad Nadif Aqil....

.
Muhamad Nadif Aqil... nama diberi... ni lahh dia putera pada pasangan Nazri dan Zuliyana atau lebih mesra dipanggil PakTam dan Ana.... heheh... dilahirkan pada 11 Oktber yang lepas...... heheheh :P

so sementara aku ada time ni... sempat lahh aku gi jenguk tadi... dan kebetulan juga ayah si Nadif ni pun kebetulan cuti and ada di sg buluh... so apa lagi terus gi jenguk.... :)

tu dia gambar si Nadif ketika tidu... motif dia tidur ada gaya.... :-? hemmmm... dan paling aku suka ialah budak ni lahir lahir rambut bukan main lebat ok.... mushkil aku... nak kata abah dia rambut lebat tak gakkk... ;)) bukan apa... aku pelik kenapa anak buah aku... semuanya lahir rambut tarakkk... :P

confirm esok esok kalau ada rejeki... anak aku pun sure botak nanti... hahhahaha apa ada hal... itu pun mau jadi issue kahh... wakakkaka :))

tapi paling mengembirakan aku.... ialah..... benda bawah ni... heheheh... :D

finally dapat gak aku warna PINK ini...:) thanks pada Ana... sebab sudi tukar ngan warna clear.... hehehe aku tau ko tak kumpul... heheheh dan ko amat support hobi aku.... heheheh... :P ni lahh yang dinamakan rejeki gitu.... maka lengkaplahh ketujuh tujuh cawan coke aku itu.... :D

so.... gitulahhh diharap... si Muhamad Nadif Aqil Muhammad Nazri sentiasa sihat dan membesar sebagai johan.... mana tau lehh jadi macam si Nadal.... motif aku lari topic..... :P

oklahh stayTuned... for next entry ok.... hehehhe...

TakSangkaYer... :-t
.

6 ulasan:

sukahati berkata...

dpt contour glass lebih gembira dr tgk kelahiran baby....choii sgt :p

nway, nice date la dak aqil neh lahir 11/10/09 :D

KeMatZ berkata...

well pink color tu.... heheheh :P

muza berkata...

anak ana yer..comelnya muka ana lah..namanya pun sedap..ana ade kat sg buloh yer...kalu ade rezeki nk tgklah...

nieda berkata...

comelnyer baby...i like..

NoraJoey berkata...

kumpul jgn tak kumpul..uhuhu

KeMatZ berkata...

muza.... try call first mana tau dorang kat melaka...

nieda... kan... :)

nora... harus ok... aku kan addict pada COKE...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin