Jumaat, 2 Oktober 2009

Bday Abah...

.
salam... dah lama rasanya aku tak memblogkan diri... hehehe bila melihat rakan rakan lain ramai yang telah kembali active memblogkan diri selepas cuti beraya... tapi aku... still dalam mode malas nak menghupdate.. tak tau kenapa....

jadi sebelum aku sharing citer pasal raya... aku nak mengelakan blog ku ni menjadi bersawang... so aku nak sharing pasal citer celebrate bday abahku... heheheh :P

walaupun pada mulanya tiada plan pun nak celebrate... kebetulan ada sedara yang mai rumah... dan pada 30/09 yang lepas abang Ngah aku menjemput hadir ke rumahnya untuk makan makan... jadi aku pun plan sama abang Ngah aku untuk celebrate bday Abah kitorang yang menyambut ulang tahunnya ke 63 pada tarikh itu....

hehehehe.... seperti berjaya membuat satu suprise... abahku memang tak menyangka ada kek untuk menyambut ulangtahunnya.... abahku sangka just makan makan untuk sedara mara kitorang yang mai ke Malaysia bercuti beraya..... heheheh :P

settle majlis tiupan and potongan kek bday... makan time... heheh menu malam tu Nasi Ayam & Laksa Johor... yang sememangnya marvelous.. dan membuatkan ko terus teduduk menyandarkan diri sambil menonton televisyen dalam mode kekenyangan yang teramat.... bertambah lagi dengan kek bday... yang begitu sodap... Chocolate Strawberry... nyum nyum.....

so begitulahh... kekdahnya... hopefully didoakan agar Abahku... bertambah sihat dan happy selalu hendaknya..... so stayTuned for next update... maybe aku akan sharing pasal... travel ke penang... erkkk.... ok...

TakSangkaYer...
.

2 ulasan:

POSH76 berkata...

sedapnyer....hepi belated bday to u r father...

KeMatZ berkata...

thanx... :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin