Rabu, 15 Julai 2009

YoYooH.CoM Blogger Awards Nite.....

.
ya... kembali aku dari bercuti... erkk mana ada bercuti just balik Southparkz yang dah berapa bulan aku tak balik..... errkk... so bila aku balik bercuti relax... blog ni pun bercuti lahhh sementara dari cerita karut marut aku ni.... so... kali ni aku continue satu story... pasal Yoyooh.com blogger awards yang aku attend before aku gerak balik ke Southparkz.....

mesti ada diantara kalian yang dah tau mengenai event ni... yoyooh ajhe aku kan kata korang tau... tapi mesti nyer lahhh... sebab event ni pun berlangsung sabtu lepas.... kat restoran nelayan... aku buat story ni pun dah hari apa dah ni.... rabu... malam plak tu... so dah ala ala basi gitu... tapi aku peduli apa pun... still nak sharing... cerita.... pada mata aku....

actually aku diinvite untuk join memeriahkan majlis... tu pun atas ihsan dari pemilik blog Agenda Inspirasi.... En Adam Arjuna... maklumlahh blog beliau ni merupakan finalist untuk dua kategori... wahhh dah macam ABPBH dah aku rasa.... so gi ajhe... lahh... aku ke sana tidak keseorangan... si Sue... Joker... and Romi turut join untuk memberi sokongan pada Adam Arjuna.... hehehhe...

hemmm... event ni kira berjalan dengan lancar... lahh juga... well first timelah katakan... lehh lahh maafkan bagai kan.... but apa yang best malam tu menu makanan dia... nak nak ada paru pehhh memang terangkat beb... memang layan..... so sambil makan sambil dengar celoteh MC.... dengar keputusan bagai... dan persembahan.... bila citer persembahan.... yang paling aku layan ialahh... persembahan bacaan puisi dari PyanHabib....

hemmm... aku siap gigih mengcapture video dia bagai.... coz persembahan lain aku buat dek ajhe... maybe sebab dah biasa sangat kot... hehehehhe... dan dan ajhe aku ni kan... but idea Yoyooh menjemput one of blogger puisi macam ni memang satu yang boleh diucapakan tahniah.... sekiranya pihak penganjur lehh invite seperti Khalid Salleh... mesti lagi best... fynn jamal ke... hehehhe.. dan dan ajhe aku... ingat ni majlis aku... aku nak demand macam macam.... hehehhee...

hemmmm so bila semua dah diumumkan so kat atas ni adalahh gambar gambar pemenang yang berjaya.... memenangi setiap category yang dipertandingkan.... tapi... bagi... aku... serius beb.. sorang pun aku tak kenal.... hahahha... bolehh... tapi apa ada hal.. tak luak apa pun kalau aku tak kenal dorang... dorang tetap menang gak kan.. wakakkaka... but gambar bawah ni aku kenal... hehehhe...

hemmm... kalau bloger 3 orang kat atas ni aku kenal lahhh... hehehhe.. so bila semua dah selesai.. lepak lepak kat luar... snap snap gambar bagai.... so sempat lahh aku bergambar ngan sebuah band baru.... dan blogger yang paling dapat tepukkan gemuruh malam tu.. walaupun....

bersama AIR Bands

bersama pemilik blog Agenda Inspirasi


hemmm... bila semua dah selesai... apa lagi... semua bersurai.. aku pun apa lagi teruslahh pulang ke Southparkz.... dan aku kluar dari Kota KL ni tempat around kul 12 malam... dan aku sampai kat depan pintu pagar umah aku around 2.45 pagi.... dan yang aku rasa blur... aku tak sedar bila lahh aku limpas kawasan Tangkak... erkkk.... sure time tu aku terlelap sebentar... erkk...

sebelum mengakhiri penulisan ini.... apa kata kita layan bacaan puisi oleh Pyan Habib yang bertajuk Seluar Dalam.... layan....



so gitulahh kekdahnya... stayTuned for next story dari aku... yang sememangnya story Hamppeh belaka occay.... so... tunggguuuu.......

TakSangkaYe...
.

8 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

akhirnya... kuar gak posting baru...

apa pon thanks la sbb dtg membisingkan keadaan di samping menjerit-jerit nama aku tu yer..

kalu ada kategori blogger paling byk sorg berangan.. mmg aku menang la kot.. wakakkak

err.. sorg pon ko tak kenal?
aiyo.... maklum la ko kan blogger tegar lagi femes, tak setanding la noks ngn kitorg yg bru menapak dlm dunia blogging nih..

"tunjuk ajar ku sifooo"

kalu next year ko masuk, SURE MENANG lah! maklum la ko kan byk peminat dlm diam nih!

Laston M Nainggolan berkata...

Pertamax akan turu harga, he,he

Sip--sip--sipp dech Awardnya....

KeMatZ berkata...

Adam...

sorry lahhh aku bercuti.. so blog pun bercuti... hehehhe... tu lahh kitorang memang harap ada anugerah khas ala ala suprise macam time bowling gitu... wakakkaka...

serius beb.. sorang pun aku tak kenal... yg kenal 3 blogger pegang sijil tu lahhh... dan 2 founder yoyooh... wakkaka...

hemmm bukan ko ke dulu yang memblogkan diri.. aku follow ko... erkkk... peminat mana ada.. follower pun tak ramai... lain lahh ko follower sampai 100...

good luck 4 next year...

KeMatZ berkata...

Laston...

heheheh apa yang turun harganya... wakakka...

hehehe time kaceh.. tapi saya bukanya menang pun malam tu malam tidak tercalon pun..

apapapun thanx coz sudi drop comment...

I am Karl berkata...

bro...

owh bro yg duk semeja dgn karl kan>>

hahaha

sorila if karl, adi & qaisy annoying mlm tu.. hahahaha

kitorang msih remaja lagi.. so kebudak budakan

KeMatZ berkata...

karl... yupz... hehehe

thanx sebab sudi jenguk blog yang hampeh ni...

good luck 4 next award mana tau tahun depan leh menang...

Jokerkolo berkata...

wah ni ke kematz..tak sangka ye kita pun duduk semeja time award tuh...dpt jugak jumpa abg kematz..coz slama ni baca blog je...

KeMatZ berkata...

wOw.... taksangkaye... finally
admin blog artist masuk and drop comment...

tiba tiba rasa terharu.... nak menitis air mata... tisu please...

thanx sebab sudi jenguk and drop comment....

kim salam ngan artist ye...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin