Jumaat, 3 Julai 2009

Itik Gembo Gembo.....

.
erkkk... itik gembo gembo..??? ko dah kenapa kematz... motif tiba tiba ko tepek lagu A TO Z.... hhahhha.... dan dan ajhe aku kan.. tak adalahhh actually last khamis... time aku duk buat kerja... sambil sambil google... tup tup nampak ITIK.... erkk... motif ITIK... wakakaka... lepas tu terigat macam nak pekena ITIK panggang kat BALE13.....

so apa lagi... sajhe roger si Adam.. coz dia memang duk Shah Alam.. and plan... so as usual adam akan say ON.... so aku sajhe ajhe meroger di FB and email... and unexpected.... si Romie and Fais nak join.... so plan punya plan kitorang pun... gi ke Bale13... and as usual Skyline Merah pickup aku.... skyline lahh konon... tapi pemandu dia bawa hazab slow macam siput... erkkk... ada yang sentap jap lagi...

so sampai kat bale13.... selain aku, Romie and Fais... adik fais si Jco pun join... tunggu adam jap... yang sesat di Kuala Lumpur bak kata M Nasir... ehh motif aku tepek tajuk lagu bagai ni... wakakkaka... so bila semua sudah ada.. pilih port... and order time...

dan di atas ini adalahh menu yang kitorang plan untuk pekena malam itu... seekor ITIK panggang.... wOw... dan yang aku rasa mushkil... ITIK ni special from KLUANG... erk.. KLUANG... kat kluang yang aku tau satu ajhe gerai buat ITIK panggang ni.. i mean yang halal occay.. kalau yang gantung tu memang bersepah... wakakkaka... mungkinkah yang kat sini owner yang sama... kalau ya... wow... memang sudah maju.. harus kat kluang tempat dia dah grand.. harus aku balik aku usha... wakakkakaka...

bila dah makan makan... sambil borak borak bagai.. semua... tiba tiba sengal tak tau nak buat apa.... so tiba tiba terpancul idea nak melepak kat padang dataran shah alam... so gerak sana.... so bila dah gerak sana apa lagi... possing time... wakakakka

yupz.. time lepak kat sini... si artist youtube... yang semakin hot fm tu bersama adik dia pun join sama... kebetulan si artist ni NoraJoey ni baru balik dari recording another video youtube untuk di uploadkan... wow... mesti banyak hits lagi kan.. tak caya korang google ajhe kat youtube.... sure ada video NORAJOEY... heheheh.. matilahh aku kena hempuk ngan guitar bf dia... wakakkaa...

setelahh possing possing bagai... tiba tiba si IS... dapat sms.. and terus ajak kitorang ke Hartamas... motif... tiba tiba nama berubah jadi IS... choii sungguh.... so ke sana ke sini ke situ... finally... lepak kat one mamakstall kat hartamas... mengeTEH...

opss.. ada Zizi rupanya.. no wonder dari Joker.. bertukar ke Fais... dari Fais tukar ke Is... choii sungguh.. so kitorang lepak lepak berborak borak.... bersama... well.. borak macam borak ngan member memeber macam tak ada gap...

dan yang best... kat meja tu boleh kedengar dua slang bahasa.... hahahha KL... and Sabahan... hahahah... dan dan ajhe kan... but seronok gak lahh.. tiba tiba aku rasa macam aku berada di TAWAU... wakakakka.... choii....

so dah lepak lepak.. timing pun dah mula masuk ke pagi.. esok kerja.. tak pandai pandai nak balik... so kitorang pun cargon... pulang.... so gitulahhh kekdahnyer... citer xtiviti pada khamis malam jumaat.... dari nak pekena Itik kat Shah Alam sampailahh mengeTEH kat hartamas... tapi apa yang penting... kitorang enjoy... hehehehe....

so stayTuned... for next storyMorry....

TakSangkaYe...
.

1 ulasan:

NoraJoey berkata...

choi IS bawak kita jln jauh..n ko choii sgt perli aku kat entry ko nih...ada gak yg mkn gitar kang..wakakakkaka.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin