Sabtu, 11 Julai 2009

Celebrate Bday Ika Nabella

.
semalam time aku kat office... tiba tiba one sms terpancul kat phone aku.... tanya malam ni ada apa apa hal tak... then just reply tak ada kot... so standby... motif... nak standby bagai.. choiii.... then bila kat umah sekali lagi dapat sms... jom karok kat ktv ampang.... erkkkk...

terus aku reply tak nak aku... dah lahh jammed... bagai... jumaat occay haruslahh jammed like lahanat ke kl sana tu.... then tiba tiba dapat info change venue.... the curve.... so pikirin mau join or not.... coz actually event ni mau celebrate bday si Ika Nabella seperti yang pernah diplan before this...

so... bila pikiran pun tengan stress.. so aku memerlukan hiburan... lalu aku pun Shut Up and Let Me Go... erkkk ehhh apa kaitan ngan lagu ni dalam ini citer.. tak ada kaitan... occay.. maybe time aku tengah mengarut bagai ni.. lagu ni berkumandang di corong speaker aku... wakakkaka...

so aku bergerak ke The Curve... bawa pun ala ala cool.. coz si Romie as pengarah majlis pun still on the way dari ampang... coz pickup si Is... ahli band AIR Band dorang... cuma this nite.. another ahli Air Band si Adam tak dapat join coz dia ada event lain malam tu... harus lahh AIR Band ni tinggal IR band malam tu wakakaka...

so sampai... karok terpaksa cancel coz kotakmerah waiting list dia panjang berjela sampai membawa ke 4 muka surat buku nota kecil.... wakakkaka... jadi just decide lepak makan makan kat Teh Tarik Place... hemmmm melilau gak aku mencari tempat ni... wakakka..

sampai nengok dorang dah ada... Bday Gurlz... si Ika Nabella sudah ada... and budak budak lain semua ada.... so.. duk melepak borak borak.... and tup tup... ada kek.... hehehehe..

bila cake sudah terhidang... apalagi... bday gurlz... pun wish lahh terlebih dahulu... before potong kek... erkk.. tiupan lilin tiada malam itu ye... coz masing masing terlupa nak bawa lilin bagai.. maybe takut tup tup termuncul plak hantu lilin dalam gambar nanti... wakkakaka.. motif aku tiba tiba bukan citer hantu lilin.. teringat citer karut ni yang dulu tersebar kat paper Metro pasal hantu lilin kat dataran johor...

opss.. aku dah mula melencong topic... tiba tiba masuk alam angker apakahh... so bila kek dah dipotong.. as usuallahh makan makan.. selain kek.. ada gak yang order makan kat situ... aku pun order mee rebus.. erkk tak berapa nak cara lahh... walaupun tiada banyak sayuran yang selalu mematikan mood makan aku.. tp maybe kuah dia tak cara kot... wakakka..

opps selain tu.. lupa plak nak inform... si Nonny Nadirah senior si Ika Nabella pun ada gak... hehehhe... so aku pun first time duk melepak semeja ngan si Nonny... kira occay gak minah ni.. ada lawak lawak gak... but time makan dia memang focus.... matilahh aku kalau dia terbaca apa aku ngarutkan kat sini...

ohh Aliff rakan si Ika Nabella dalam AF6 pun ada gak.... hehehe.. ni memang satu batch lahh.. dan dorang pun skrang dengar citer ada buat one duet song... tajuk lagu Tiada Rasa.... aku still tak dengar lagi.. but president Pikacun si Romie haruslahhh dah dengar.. dan President Zizi pun.... dan dorang kata notbad....

so nantikanlahhh ye... lagu duet tu berkemundang di corong corong Radio mahupun televisyen... wahhh.. hehehhe.. so bila dah lepak.. makan makan.. snap snap.... semua dah kenyang dan dah tak ada topic nak borak.. semua pun balik....

tapi aku, romie, is dan adil terus tukar port lain... hehehhe untuk sambung lepak lagi pun perutku still lapar.. maklumlahh mee rebus tu tak dapat mengenyangkan perutku ini.. jadi port biasalahh... William... dan aku order... apantah nama roti bawah ni.. ianya dibungkus ngan telus serta ada daging...

lepak... makan.... borak... sampai lahh ke 2 pagi.... masing masing dah ngantuk.. so baliklahh... hehehehhe.. so gitulahh lahh kekdahnya.... so nantikanlahh yer.... cerita cerita yang akan aku sharingkan nanti... tapi memang tak akan ada update for this 3 or 4 hari ni coz aku bercuti... balik southparkz... hahaha... dah berapa lama aku tak balik daaa.... ntah ntah southpaarkz tu dah ada airport dahhh... erkkkk.. you wish... kata aku.. wakakka..

oklahh... stayTuned....

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

romi flizz berkata...

motif aku president n pengarah majlis??muahahaha..lawak2..igt majlis konvokesyen bagai ke..haha

anyway trimas kasih byk2 kematz aka azam pilus coz snggup meluangkan masa n join smlm..
aku sungguh terharu..ceh ..haha.

KeMatZ berkata...

choii.. motif izwan pilus bagai ni....

hahahaha betul apa ko president.. well done...

heheheh just support kawan kawan...

sukahati berkata...

"bila pikiran pun tengan stress.. so aku memerlukan hiburan"

choii sgtzz...bila stress perlu hiburan ker nok???suppose bila stress ddk la kat tikar sejadah....baca zikir bagai nok...haha

matila mak tetiba tuka jd ustazahhhhh :p

NoraJoey berkata...

aku jugak yg tak dpt menjebakkan diri ngan xtvt ini..
sorry romi tak dpt juin..wah tetibe sorry kat cni plak..cam blog romi lak kt cni kan..wakakkaka...ape2 jerk la....

KeMatZ berkata...

sue.... erkkk tulahhh kalau ikutkan macam tu lahh kan.. tapi uols tau lahh kan iols ni kan jenis tak suka xpose bab bab agama ni supaya satu dunia tahu kita buat kebaikan.. nanti dikatakan riak occay.. buat baik baca quran.. sembahyang.. bayar zakat... menderma... baca yassin... hadir kuliah subuh bagai perlu ke nak tepek kat blog nyah.. motif.. riak sangat pada kebaikan... nanti silap langkah... ha... apakah kan...

nora.... kan motif ko nak mintak maaf bagai kat sini.. sejak bila lahh aku sharing blog sama itu president pikacun.. wakkakaka......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin