Selasa, 2 Mac 2010

Wedding Si Awie....

.
sabtu lepas.... one of member groupie aku telah pun menamatkan zaman bujannyer... siapa lagi kalau bukan si Awie..... sepert dirancang kitornag pun hadirkanlahh diri ke majlis yang diadakan oleh pihak family perempuan di Cheras... ialah nak ke majlis belah pengantin lelaki jauh... kedah :P


memandangkan planning and berkumpul di area surau.... tiba tiba terawal plak.. groupie yang hadir tima tu selain aku.. si Cik Arina... Cik Zaiton... En Faizal.... En Afza.... dah En Ah Yol...

so memandangkan pengantin tak sampai... kitorang pun terus jer lahh menjamu selera... and time tu juga lahh Puan Zie and hubby nyer sampai... dan secara kebetulan... selesai jer aku makan... pukulan kompang kedengaran.... menandakan rombongan pengantin lelaki sampai.. :P

so snap snap gambar pun bermulalahh.... sambil membiarkan jer yang lain menikmati hidangan kenduri.... heheheh

selesai menjamu selera di rumah pengantin... kebetulan one of member groupie kitorang masuk ospital.... so dah kebetulan berada di area sana... jadi kitorang pun set untuk ziarah si Kak Kunyeet yang masuk ospital kat Kajang...

nak dijadikan.. Kak Kunyeet dah keluar pun dari ospital... boleh kitorang sampai terus ke room 404 nengok katil dah kosong.. erkkk.. :-?

rupanya dah kluar... so finally ke rumah kak kunyeet.... bila di rumah kak kunyeet... sempatlahh berkelah...

berkelah... motif.... hahah duk pekena lempeng... goreng pisang dan cucur udang di tepi pintu gitu... makanan ni pun just call and delivery dari kedai... gitu.... :P

so.. kat sini aku nak wish.... SELAMAT PENGANTIN BARU pada AWIE dan pasangannyer AZILA..... semoga berbahagia dalam menempuh alam rumah tangga..... dan diharap berkekalan hingga ke hujung nyawa... insyaALLAH....

dan pada Kak Kunyeet... diharap cepatlahh sembuh... agar lehh lepak cikcur ngan kitorang.... itupun if diizinkan oleh **** .... erkk motif nak cikcur ngan kitorang nak izin bagai... kekwat sangat.....

so as usual... stayTuned for next entry....

TakSangkaYer... :-t
.

1 ulasan:

kunyeet berkata...

argh...lps ni x pyh mintak2 izin dh....:-p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin