Sabtu, 21 November 2009

Muzik Muzik 24 Semifinal Terakhir.....

.
hemm.. actually macam malas nak menghapdet blog... tak tau kenapa... tapi serius.. lately aku mula rasa malas... mungkin ni kot perasaan pada member aku yang bergelar blogger tapi blog mereka semua dah macam alam misteri mahupun dimensi lain... matilahhh ada yang sentap.... hahahhaa.... :P


so cerita pasa last semifinal... dah 2 minggu aku gi.. jadi untuk melengkapkan jadual... aku pun turun sekali lagi layan secara live semifinal terakhir... dan pada masa yang sama... akan diumumkan 14 buah lagu yang akan berjaya layak ke FINAL AJL 24...... :)

sampai kitorang kali tak berebut sangat pun.. pak guard pun buka pintu bukan main luas kalau nak compare last week.. tak tau kenapa...:-? another one kitorang tak perlu berebut sebab dah ada yang membooking kan tempat kitorang..... :P

ok citer pasal lagu yang berentap untuk minggu terakhir ni... ialah...

Situasi - Bunkface
Rindu Terhenti - Tomok
Patri - Jimbara

Masih Jelas - Hafiz
Ketika Ini - Estranged
Pergi - Aizat
Bencinta - Shila
Cinta Adam Dan Hawa - Misha Omar

hemmm... motif... kali ni nyer posting aku tak tepek banyak gambar.... :-/ and tiba tiba gambat tokti jambut di depan... hahahha matilahhh nanti ada yang smack aku kutuk idola dia... :-SS

actually tokti sebagai artist jemputan sebelum result diumumkan... dan sememangnya... persembahan tokti... begitu memukau.... tapi bagi aku persembahan misha lagi memukau malam tu hahahah... choii bias... :P

so seperti kalian semua tau... finally diumumkan ke 14 14 buah lagu.... yang layak ke AJL24 nanti....

aku scandal - hujan
tak mungkin kerna sayang - alyah
aurora - estranged
bengang - akim
aku rindu sayang kamu - black
dan sebenarnya - yuna
rindu terhenti - tomok
pakai buang - stacy
kau aku - aizat
pergi - aizat
situasi - bunkface
bencinta - shila @ faizal tahir
cinta adam & hawa - misha omar
masih jelas - hafiz

hemm... jadi akhirnya terjawab sudah teka teki lagu mana yang layak ke final AJL... pada mata juri professional katanya... wakakkakak :)) motif aku gelak pasal ni... hehehhe ntah lahh... abaikan...

so settle as usual... snap snap gambar..... lah apa lagi...


so aku nak say thank pada ketua pasukan bola jaring brazil... kerana telah membookingkan tempat untuk kitorang... hehehhe nanti final booking kan tix untuk kitorang plak yek... heheheh... insyaALLAH... kalau aku still ada.... :)

settle event jer kitorang gerak... dan cari port untuk lepak mengeTEH... so waiting sms dari ketua pasukan... jadi sementara tunggu sms... sempat lahh aku jadi photographer tak bertauliah... duk snap model wannabe.... di area aku park kereta... volehh... :P

bila dah snap snap pelbagai aksi dilakukan.. kitorang pun menuju lepak kat mamak seksyen 9.... lepak makan... borak... around kul 2 baru balik.... dammed... padahal awal pagi tu aku ada event lain...
nak tau....

as usuallahh stayTuned... for next entry.... heheheheh :)

*
ehh betullah aku pun pelik awat aku tak up banyak gambar for this entry... malah kat FB pun aku tak sharing... motif.... kenapa yek.... :-?

TakSangkaYer..
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

sesame kematz...choi tak abis2 pgl aku ketua pasukan brazil...takpela..as long as pasukan yg berjaya memeriahkan acara..wkakakaka....finallll jommm...hehehehe

KeMatZ berkata...

hahah... sebab macam best panggil ko ngan gelaran tu time konsert konsert ni... hehee... pengikut ko ramai.. wakakak... :P

no hal.... janji ada tiket... hahah... dan itupun kalau aku still di KL.... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin