Khamis, 26 November 2009

Bday Si Ebi Kornelis....

.
Celebrate Bday Ebi.. well actually bday si Ebi ni dah lepas 14/11... tapi memandang time tu dia berada di negeri bawah bayu... so kitorang buat lahh another date yang kebetulan dia ada di KL..

and finally after meeting... pihak majlis plan untuk adakan majlis ni pada 25hb Nov... so venue... telah dipilih di JuNita Cafe kat Kajang...
:)

well... kehadiran pun boleh dikatakan memberangsangkan.. almaklumlahh buat pun just kat cafe kecil jer kan... dan yang datang pun normally semua yang rapat rapat jer... but still meriah gitu...:P

hemmm... antara mereka yang hadir... event ni start kalau ikutkan planning kul 8.30mlm... tapi memandangkan buat pun pada hari bekerjakan... rabu.. so... faham faham lahh dengan jammed like lahanat... so... finally event start around 9mlm... :)

aku sendiri pun mai around 8.50malam gitu... dengan jammed teruk kat federal.. so sendiri mau ingat lahh.... so sampai normallah.. lepak lepak.. sembang sembang dan menjamu selera apa yang tersedia...:P

hemm.. atas ada antara menu yang disediakan.. main dish actually... beef noodle ngan nasi goreng kampung... so decide pilih satu.. but menu sampingan tu... amik ko.. lempeng dan ubi rebus terbaik dari ladang.... dengan sambal yang terangkat... menyebabkan ko akan 2 3 kali gak lahh tambah.. heheheh... :-SS

so nama pun celebrate bday artist... penyanyi plak tu... so tipulahh kalau dia tak perform menghiburkan mereka yang hadirkan... so si ebi pun menghiburkan dengan 2 buah lagu...

dan paling menarik siap ada tarian poco poco beramai ramai... jangan terkejut... owner kedai pun turun padang ok... matilahh pecah rahsia... wakakkaka... but memang enjoy.... video will be upload next entry... seperti biasa.... <:-P settle ajhe... persembahan tu... tup tup suasana kedai menjadi sunyi dan kelam sebentar.... tup tup... Ayol.. membawa kek... untuk bday boy gitu.... so... upacara tiup lilin dan potong kek pun berlangsung.... hehehhe... =D>

so... selesai upacara potong kek... weols semua apa lagi.. bermula lahh sessi karaoke.... \:D/ as usual... snap snap gambar bagai... so pelbagai aksi lahh dilakukan.. faham faham ajhe lahh kan.. groupie kalau dah berjumpa... posse apa yang tak dilakukan... wakakka...:))

so atas ni antara gambar sebelum kitorang berpisah... almaklumlahh hari pun dah lewat... :-t so posse beramai ramai... hehehe.. ialahh aku sendiri nak drive pulang ke SouthParkz gitu... ;))

so gitulahh citernya.. pada Ebi selamat Ulang Tahun semoga success dalam menempuhi segala cabaran yang mendatang.... PERAAANGGGG..!!! :P

ok.. stayTuned for next entry nanti... salam buat semua..

TakSangkaYer.... :-t
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

tak dpt juin..hurm :(
buat jauh dgt...d luar kawasan yg aku biase pegi..huhuh..takpela..apepun eppy besday gak la tuk ebi.....huhu

KeMatZ berkata...

apa nak buat... tak apa next time kalau ada event lain aku roger ko yek... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin