Khamis, 26 November 2009

erkkk... Scary Beb... !!!

.
baru baru ni kalau tak silap last 2month kot aku ada buat posting pasal koleksi coke aku kan... :-? dan aku ada tepek one pic ni kan... hemmm :-/


jadi apa yang aku duk kalut... scary bagai ni.. ;)) hemmm oklahhh aku kebetulan jer baru balik ke Southparkz... so... bila balik... aku ni memang jenis nengok barang barang aku.... nak tau apa terjadi.... dammed...:-SS

amik ko.... apakahh itu... dah macam evolution dengan kehidupan baru dah.... erkkk... dammed... bila aku duk angkat satu persatu tin aku tu.... untuk cari mana punca... rupa rupanya tin diet PEPSI... tu... erkkkk...

KakGie... tin Pepsi KakGie dah kosong.... airnyer dah bocor kluar... :( tapi tin nyer still tak terbuka ok.... hemmm but ini first time tin koleksi aku bocor then naik benda macam tu.... hemmm... :-?

mushkil jap... adakah kandungan air Pepsi Diet lebih dasyat dari COKE.... erkkk... ianya menjadi MISTERI gitu... choiii...

oklahh stayTuned for next entry ok....

TakSangkaYer... :-t
.

4 ulasan:

NoraJoey berkata...

jangan minum coke!!!
wakkakaka

KeMatZ berkata...

heheh...

but atas tu yang mcm tu berpunca dari PEPSI DIET tu.... erkk..

tp coke pun boleh bocor gak.. erkk... kan.. tu pun tak insaf insaf lagi nak berhenti dari minum coke... :P

HaZiFah berkata...

herm
motif ko simpan tin coke/pepsi beserta ngan isi² air nyer sekali?
lama² buleh meletop la beb hahahha

KeMatZ berkata...

bila ko simpan still ada isinyer actually more value.... heheheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin