Rabu, 11 November 2009

Menonton Artist Bermain FutSal anjuran KOSMO...

.
so ahad lepas... berlangsunglahh pertandingan Futsal anjuran KOSMO kat sportplanet seksyen16 shah alam.... so beberapa hari sebelum event ni bermula... dapat lahh beberapa message kat facebook suruh attend benda ni....

coz selain pertandingan open... ada gak perlawanan antara selebriti... mean.. antara selebriti Murai dan selebriti KosmO... pada mulanya rasa malas nak gi.... tapi memandangkan hari tu amat membosankan... dan ada urusan yang menyebabkan aku perlu ke Shah Alam... jadi gi jer...

pada mulanya konon mau usha usha ajhe... roger si Adam... and dia pun on coz kebetulan dia dapat invitation dari gengMurai.... jadi kebetulan... then tup tup geng sorak pasukan bola jaring brasil pun ada.... Nora... KtCat dan Miazo... turut sama join... :)

jadi tengah duk lepak berlima sambil menonton peringkat awal perlawanan futsal ni... tup tup ada yang memanggil gitu... :P


tu dia... si Ajieb dah menjerit jerit... practice untuk team sorak... so dia pun panggillah kitorang... untuk meminta tolong sikit... hehehehe nak tau apa dia suruh buat... :-?

haa ko... kena siapkan pom pom... ok... masaklahhh korang kena jadi tukang sorak.... hehehehe.... :P konon nak mai ala ala nak usha usha konon last last ada kerja ok.... heheheh oklahh atleast enjoy kan.. tak lahh kebosanan di rumah masing masing hahahha :))

opps... apakah yang dorang tengah tonton itu.... :-? hemmm actually dorang tengah menonton gerak tari yang akan dorang lakukan time sorak nanti... wahh dah macam cheerleader nampak... dan.. as usual si Adam menjadi ketua.... :P

look... Adam... di tengah sambil diapit oleh 3 cheerleaders yang dah bersedia untuk memberikan sorakan untuk team Murai.COm.... actually kata si Ajieb yang mendaftar nak jadi tukang sorak ramai... tapi yang hadir nan hado.... motif... ko gigih nak register bagai.. tapi tak mai.... kekwat sangat.... :P

so finally ni jer lahh yang duk training... yek yek jer aku... :)) sambil si Adam memberi comment dan tunjuk ajar bagai... wow... tak sangkayer.. Adam ada bakat menjadi choreographer gtu... nampak gaya next year lehh masuk SehatiBerdansa... wahh motif lari topic... :P

so around kul 8.30malam mcam tu... pertandingan antara selebriti pun diadakan... hehehhe jadi aku pun duk menyenap snap gambar... wakakka... dan dan jer aku kan... :)

hemmm.. notbad gak.... ramai gak artist yang turun padang.... ada yang artist dari Akademi Fantasia... Sehati Berdansa.... One In Million... Audition... Mentor... dan pelakon pun ada yang join... hehehhe...

selesai game habis... aku pun tak sure resultnya macam mana... cuma aku ingat first game jer.. team Murai lawan team Media Star... team Media Star menang penalty.... kalau tak silap laah..... betulke nama team tu MediaStar... :-/

selesai ajhe futsal selebriti ni... event diteruskan dengan peringkat separuh akhir... dan seterusnya final untuk perlawanan Futsal Kosmo ni... so kitorang plak... apa lagi.. lepak lepak makan ngan geng geng Murai....

selesai makan... apa lagi.. sessi gambar bagai lahh...

hemmmm macam macam aksi... dengan aksi melompat bagai semua ada... hahaha memang seronok.... look si Nine pun join serta melompat ok... sporting giler... heheheh....

so bila semua dah selesai dan letih... apa lagi goin back.. lahhh... and sebelum ending tu.... sempat gak team bola jaring brazil ni nak poss melompat satu...

ya... tahniah pada KtCat... sebab finally jadi gak aksi melompat ko bah... heheheh congrates.... :))

pada team Murai... thanx 4 da tshirt..... walaupun tak muat.. :( sedih... baju tu lawa ok... haruslahh jadi display jer kat almari... apa apa event ni memang enjoy.... tak sia sia join lepak... tulahh bak kata tadi... niat just nak usha usha jer.. tup tup sampai habis.... memang seronok....

so kalau ada next event... jemputlahh lagi.. wahhh :) so stayTuned for next entry ok....

*
ada orang tu... promosi nak rak.. on that day... nan hado.... baru nak lepak sama sama.... motif nak lepak kalau ada artist dia jer.... choiii... resign.... :))

TakSangkaYer..
.

4 ulasan:

NoraJoey berkata...

kan???best gilakkkkkkkk..
konon nk jenguk2 jerk..skali terjebak jadi pasukan sorak..tak masal tul...but sib baik yg mintak tolong itu Ajieb Murai..so tolong la..org yg register bagi nama bagai tak muncul..melampau gilak..kami yg sukerela la bersorak tak hingat...yg penting nye dpt t-shirt murai n makan free..hehehe...pasni leh juin lg event murai..

kite cam agak kerap jugak juin event murai lately nih kan??huhu...taksangkeyer....

KeMatZ berkata...

tu lahh pasal... planning just nak usha kejap je kan... tup tup amik ko sampai ke ending.... hahaha

kan taksangkayer... ala join jer selagi lehh join... kan...

ktcats berkata...

muahahaha...
kan.. tak pernah lg menghampahkan slama juin event anjuran murai nier.. dr putrajaya ker sha alm.. da 4 kali kot juin...abg ajieb n team murai lain besh..huhu
n artes2 yg dia bwk pown tak kekwat..suka membuli n yg jd bahan pown ada..hehheheh..

abg kemats lain kali kita juin lg ek.. bleh amik gmbr kt manyak2..hahaha

KeMatZ berkata...

insyaALLAH... kalau ada masa terluang.... hehehehe :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin