Selasa, 22 April 2014

Kalashnikov

.
Kalashnikov ... another buku yang baru jer aku selesai baca ... actually buku ni pun another buku yang dah lama diterbitkan oleh team Sindiket SolJah ... dan baru laa ni aku duk nak baca ... itu pun coz wife aku nyer koleksi :P


Kalashnikov ni merupakan himpunan cerita yang dihasilkan oleh warga Sindiket Soljah dengan cara mereka sendiri ... dan setelah aku selesai baca ... aku leh katakan tak rugi aku baca buku ni ... hahaha kelakar tersendiri ... :P

hemm tapi tulahhh aku nak sembang lebih pun ... aku rasa buku ni dah sukar nak dijumpai ... melainkan di pasaran gelap ... hahahah nasib nasib korang lahh kalau dapat ye ... :D

TakSangkaYer .. :-t
.

1 ulasan:

Badrul Hamzah berkata...

Assalam bang... sudi tak menjual buku ni? hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin