Isnin, 14 April 2014

K-ei8ht by Sindiket Sol-jah

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak citer pasal buku yang baru baru jer ni aku selesai telaah ... ni pun lepas aku tengok tengok buku apa yang aku blom baca ... tu amik buku K-ei8ht ni ... :-? 


actually ... k-ei8ht ni bukan lahh buku baru ... buku ni dah lama dipublish oleh team Sindikit Soljah ... rasanya buku ni memang dah tak ada dalam pasaran pun ... maybe pasaran gelap adalahh hehehe aku ni pun sebab wife aku punya koleksi ... and sebab tu lahh baru aku nak baca ... :P

as usuallahh kan bila team Sindikit Soljah yang buat ... jarang buku depa ni mengecewakan ... hehehehe dan aku rasa macam nasib baik wife aku dulu antara pengumpul koleksi Soljah ni ... hahaha so lehh lahh combine ngan koleksi aku ... :)

hemmm ... aku pun tak tau nak cakap apa lagi ... nak suruh korang beli ... aku pun kurang pasti ada lagi ke jualan buku ni ... coz team Sindiket Sol-jah ni normally publish buku limited ... ikut nasib lahh kalau ada sesiapa yang nak jual semula ... but price aku tak sure lah kan ... mau melambung macam harga LEGO :P

oklahhh as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

Badrul Hamzah berkata...

Assalam bang... sudi tak menjual buku ni? hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin