Isnin, 1 Februari 2010

mengeTEH di Warung PakNgah.....

.
sabtu lepas... after dinner bersama CikAin.... aku duk merayap mencari bank untuk pay aku nyer loan MyBoo... so... after jumpa dah bank... settle urusan.... nengok time still muda lagi... so decide mau mengeTeh dahulu... tapi no idea di mana...

so finally aku sajhe cadang mau try mengeTeh kat Warung PakNgah... si CikAin just setuju... try gak rogger CikEton... but dia kata dah malam agak lazy mau drive.. walaupun Warung PakNgah berdekatan ngan area rumahnye... choiii... :P

so oleh kerana masih kenyang dengan dinner sebelum.. so just order satay jer... sambil pekena Teh Tarik... Warung PakNgah ni agak cool gak lahh... ingat next time.. mau try pekena yang heavy... coz time tu just mau survey orang kata.. tu just pekena yang lite lite jer.. :P

so next time maybe... mau tau dimana warung PakNgah... ianya terletak di area LOOK OUT POINT... tapi di area bawah... tu.. mean area car park...

so gitulahh kekdahnyer.... as usual stayTuned for next entry...

TakSangkaYer..
.

3 ulasan:

HaZiFah berkata...

ngaaaa~~~
sodap eh satay tersebut
(tgk smbl telan2 air liur
hahahhah)

MrYusSmile berkata...

aku x penah nk g sna, x ada kesempatan, bila ko post menatang ni..tetiba lak keinginan aku membuak2...sgguh berahi sekali..hehehe...nk try la...tq.

KeMatZ berkata...

pza.....
yup sataynyer memang menarik....
jangan lupa cuba nanti yek..

MrYus...
sila kan.. kalau ke sana jangan lupa singgah dan try pekena menu yang ada di situ..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin