Rabu, 16 September 2009

Yok Sahur @ Yok Raya Murai Dot Com......

.
pada hari selasa lepas... aku berkesempatan lagi join program yok sahur anjuran murai dot com... kali ni si AdamArjuna plak offer ajak teman dia gi bersahur bersama anak yatim di USJ 1... Rumah Amal Cahaya Tunku Ampuan Rahimah (RACTAR)...

so bermula dengan berkumpul di car park mydin subang... then around kul 11 macam tu terus gerak ke destinasi.... hehehhe... sampai duk melepak menanti kehadiran artist artist.... then seperti biasa kul 12.. program dimulakan... kali ni artist perempuan dan geng murai perempuan ajhe naik gi kejutkan adik adik ni.. coz RACTAR ni semua dihuni oleh adik adik perempuan sajhe....

so bila semua dah bangun berkumpul di dewan... majlis dimulakan dengan ucapan dari Editor Murai encik Roslen Fadzil... then Ucapan pengetua RACTAR... sebelum Qhaud membaca doa..... heheh....

so antara program yang dijalankan... seperti bawah ni lahh..

bersahur bersama adik adik...
lihat Lisa Surihani menjadi pelayan pada
adik adik semua...
hafiz pun ada menjadi pelayan..


si Nadia
posse ngan CupCakes


sessi ramah mesra dengan adik adik RACTAR
Lisa Surihani dan Nadia
dihostkan oleh Ajieb

Hafiz dan Hafis Hamidon
turut bersama sessi ramah mesra dengan
adik adik RACTAR

seperti biasa ada games
ULAR BERACUN dan TWISTER

aksi Hafiz, Khairul, Qhaud
Kamal Adli & Tomok
dalam Twister

sessi nyanyian
Alyah, Roslen Fadzil dan Hafiz af7

sessi photography

sessi autograph
nadia dan artist YOUTH09
tengah busy sign autograph.....


hemm... buat kali kedua ni... aku rasa more happy... enjoy.. dengan games yang menarik.. walaupun aku bukan join pun games tu.. coz aku duk sibuk snap snap gambar.... dan adik adik RACTAR ni pun semua sporting.... termasuk artist artist yang hadir.... hehhee...

so gitulahh event habis around 3.30pagi.... macam tu... artist semua hantar balik adik adik ni masuk tido... dan kitorang pun semua bersurai.... eheheh.. so gitulahh berakhirnya sessi YOK SAHUR @ YOK RAYA anjuran Murai Dot Com.....

apa apa semoga program sebegini akan diteruskan pada masa akan datang... ok... so Selamat Hari Raya diucapkan...

jom layan clip yang aku capture....


Hafiz - Yok Beraya


Suasana Hari Raya
Aliyah & Roslen Fadzil


Selamat Hari Raya
Artist­², Geng Murai & Adik² RACTAR


Ucapan Raya
Dari Artist & Adik Adik RACTAR


stayTuned for next thread ok.... heheheh

TakSangkaYer...
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

part plg tak leh belah time main ular beracun tuh siap gado2 bagai..wakakaka...ada jerk tak puas hati...wlupun team kiteorg kalah but sgt enjoy..sebab team kami sgt happening n smua giler...specially hafiz af7,kak isma n hafiz hamidun..tak sangka yer dowang giler...huhuhu

time twister plak..klu ko nak tau tomok ngan qhaud main tipu...dowang suke ati jerk tukar tangan n kaki dowang...leh siap duduk bagai...wkakaka..aku gelak jerk tgk dowang dua org tuh....kamal adli gak yg plg jujur time game tuh...so mmg patut die yg menang...ekekekke

KeMatZ berkata...

kan... kali ni memang meriah....

gigih masing masing beramah mesra...
time games beria masing masing

memang seronok dan puas hati....
adik adik RACTAR pun semua sporting jer....

puas merembes ngan artist kan... hahahah....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin