Jumaat, 11 September 2009

Dapat Poskad...

.
beberapa bulan lepas aku ada masuk ke blog si AnaRaffali... actually aku memang follow blog dia ni.. ada update jer aku akan usha... hehehe... so bila time tu dia ada buat posting pasal ni... POSKAD

jadi aku pun sajhe lahh menggedikan diri dengan gigih menghantar soalan trivia kepada empunya blog.... dan akhirnya.... sudah dapat pun itu poskad... ehhhehe..

hehehehe aku actually tak tau bila exactly poskad ni sampai.. coz aku pun lama berkampung kat Southparkz... bila balik sunway... tup tup nengok kat meja.... dah ada ini poskad...

heheheh thanx Ana... hopefully ur song akan ngeTop ye... Hujan Bunga Di Kuala Lumpur.... heheheheh..... thanx 4 da poskad... heheheh...

so gitulahh... stayTuned for next topic..

TakSangkaYer...
.

2 ulasan:

sukahati berkata...

kehlass....dr poskad dr artist :p

KeMatZ berkata...

:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin