Khamis, 10 September 2009

09/09/09....

.
unikkan tarikh ni.... 09/09/09 hemmmm aku rasa mesti ramai yang nikah or bertunang sempena tarikh ni... biasalahkan... bila ianya unik... heheheh... tapi apakah keunikan pada aku plak...

ya... tarikh ni.. merupakan ulangtahun my belovely mother... yang ke 58tahun.... hehehhe...... taksangkayer.....

Selamat ulang tahun mak... semoga panjang umur dan senantiasa sihat selalu... dan bergumbira lahhh hendaknya... yer.....

so.. time aku mau keluar jumpa my brother... abah aku tiba tiba pesan... suruh survey tempat berbuka.... aku pun.. ok... gi cari... finally decide.... kat sini....

hahahha... sepanjang umur aku... dan sepanjang berdiri nyer hotel ni kat bandar kluang tu... tak pernah aku singgah lepak lunch ke... mahupun berbuka puasa situ... so just try... hahaha.. boleh...

harga not bad... menu pun boleh tahan... tapi tak banyak choice lahhh... apa nak buat... maybe sebab just bandar kecik... motif lahh ko nak hidang menu over over macam hotel 5 star kat KL... hehehhe...

but overall.. pada aku.. oklahh... hehehehe.... gambar atas tu adalah menu first round... well... nama pun buffet... mestilahh makan beround round kan.... heheheheh....

so gitulahh kekdahnya... hopefully mak aku sentiasa sihat dan bergembira selalu..... SELAMAT ULANG TAHUN MAK.....

TakSangkaYer...
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

selamat ulang tahun gak tuk mak ko ek..semoga panjang umur n sehat2 jerk hendaknye.... :)

KeMatZ berkata...

thanx nora..... heheheh :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin