Khamis, 3 September 2009

Jawapan Tag buat President & Naib President GigihFC...

.
tag again.... buat jerlahhh apa nak buat... ni pun bila aku usha list update kat blog aku.... mula mula NaibPresident GigihFC NoraJoey.... tup tup belum sempat aku nak menjawab tag ini.... President GigihFC si Romiflizz plak tag benda yang sama... jadi.... mari kita lihat jawapan aku....

1. Anda Rasa Hot...

Jawapan aku... tak kot... siapalahh aku... aku bukan SUPERSTAR nak dikatakan hot... orang pun tak kenal aku.... rite....

2. Upload Gambar Kesayangan Anda....


3. Kenapa anda suka/sayang gambar ini ?


ntahlahh.... tapi aku suka nengok... sebab banyak gelagat aku yang suka bergambar disebalik objek..... hehehhe... kenangan semua ini... heheheh.....

4. Bila kali terakhir anda tidak berpuasa?

zaman belajar.... biasalahh.... zaman kegelapan katanya... hahaha

5. Lagu terakhir anda dengar?

time aku menjawab tag ni... kebetulan playlist aku memainkan lagu Garisan Abstrak.... layan tu....

6. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil apa?

biasa orang panggil aku sama ada zam atau kematz... tapi ada gak member panggil aku mox... :P

7. Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..

hemm bukankan 7orang malah sorang pun malas aku nak tag... jadi tag ini berakhir di sini.... sekian...

* bila aku perhatikan blog NoraJoey and Romiflizz... rasanya keyboard dorang tiada angka 6 .......

TakSangkaYer....
.

5 ulasan:

romi flizz berkata...

choiii..tu aku silap copy la...yg asal pun mmg silap gak..hihi

NoraJoey berkata...

wkakaka..sebab kiteorg copy jerk dr fairuz punye tagged..silap start dr die kut or maybe org sblm die..so sap eyg copy dr die smua pun silap..wakkakaka

KeMatZ berkata...

hahahaha..... nampak sangat korang ni dulu mesti pelajar cemerlang... kalau buat asignment mesti tak pernah copy paste mana mana... semuanya idea sendiri... bagus bagus.. kagum aku..

wOw... hahahah :P

NoraJoey berkata...

tu arr psl..tak biase la keje copy mengcopy nih..so tak alert bende2 ni smua..sape yg dh biase keje copy2 ni sure tau mn patut cek mn tak kan??mesti lg alert...sebab taknak kantoi..wakkaakkaka....

KeMatZ berkata...

hehehehe... mesti ko pelajar cemerlang kan... hahah... taksangkayer...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin